AD-nettiradion lähetyksessä tänään haastattelussa Jessikka Aron kirjassa esiintyvät henkilöt

AD-nettiradio haastattelee livelähetyksessä henkilöitä ketkä esiintyy Jessikka Aron kirjoittamassa kirjassa. Kirja on saanut osakseen valtavan ryöpytyksen eri medioissa. Kirjaa on kritisoitu vailla lähteitä olevaksi tarinaksi.

Tänään tulevassa suorassa lähetyksessä kysytään kirjassa esiintyviltä henkilöiltä miten kirjassa väitetyt asiat on menneet. Lähetyksessä haastattelussa ainakin Johan Bäckman, Juha Molari, Tiina Keskimäki.

Lähetys alkaa klo 18:00 lähetystä pääset kuuntelemaan täältä https://adradio.fi/

Juha Korhonen

7 KOMMENTIT

 1. Itse pitäisin hyvänä jos YLE lakkautettaisiin. Kansalaisaloitteessa ”YLE veron on kumottava” on 13 500 nimeä.

  YLE veroa maksetaan 500 miljoonaa vuodessa eli 5000 miljoonaa 10 vuodessa.

  • Yle budjettirahoitteiseksi muiden valtion puljujen tapaan. Ei estä Ylevero kuitenkaan poliittista ohjausta, kuten sen entisen johtajan Atte ”Bilderberg” Jääskeläisen Sipilä-Gate kertoi. Budjettirahoitteisuus estää Yle-menojen kasvua, koska budjetissa muitakin rahareikiä ihan tarpeeksi ja valtionverorahoitteisena sitä maksetaan maksukyvyn mukaan. Nythän multimiljonääri ja kohtuu pienituloinen maksaa saman maksimisumman. Kokoomus, RKP ja kepu tietenkin vastustavat ja vaativat erillistä Yleveroa, jotta isotuloiset maksaa Ylelle tasavero kohtuu pienituloisten palkansaajien kanssa.

 2. Iljan oikeudenkäynnissä on käynyt virhe.

  Kunnianloukkaussäädöksen mukaan vain sellainen arvostelu on rikos, joka selvästi ylittää sen mitä voidaan pitää hyväksyttävänä.

  Sanakirjan mukaan ( kielitoimiston sanakirja):

  Sanakirjan mukaan selvä=kiistaton

  Ilja on kiistänyt ylittääneensä sen, mitä voidaan pitää hyväksyttävänä, joten rikosta ei ole tapahtunut. Asia kun ei ole selvä eli kiistaton.

  Kunnianloukkausäädös:

  Edellä 1 momentin 2 kohdassa tarkoitettuna kunnianloukkauksena ei pidetä arvostelua, joka kohdistuu toisen menettelyyn politiikassa, elinkeinoelämässä, julkisessa virassa tai tehtävässä, tieteessä, taiteessa taikka näihin rinnastettavassa julkisessa toiminnassa ja joka ei selvästi ylitä sitä, mitä voidaan pitää hyväksyttävänä.

  KKO:2004:109

  16 Lainsäädännössä käytetyt käsitteet on yleensä, ellei niitä erikseen ole laissa määritelty, ymmärrettävä siinä merkityksessä, mikä niillä on yleisessä kielenkäytössä.

 3. Jessin saaman huumetuomion julkaiseminen on mielestäni kanssa ollut lain mukaista:

  Kunnianloukkauksena ei pidetä julkisuuden henkilön arvostelua, ”joka ei selvästi ylitä sitä, mitä voidaan pitää hyväksyttävänä.”

  Laissa viranomaisten toiminnan julkisuudesta on säädetty että viranomaisten asiakirjat ovat julkisia. Tuomioistuimen päätökset ovat kyseisen lain mukaisia julkisia asiakirjoja.

  Sana ”julkinen” tarkoittaa mm. että ”yleiseen käyttöön tarkoitettu.” (katso alta sanakirja).

  Koska MV on vain julkaissut julkisen asiakirjan ja ”julkinen” tarkoittaa mm. ”yleiseen käyttöön tarkoitettu”, niin MV on toiminut lain mukaisesti. MV on vain käyttänyt asiakirjaa ”yleiseen käyttöön.

  Haettiin ”julkinen” Kielitoimiston sanakirjasta

  julkinen

  2. yleinen; vrt. yksityinen.

  a. kaikkia koskeva, yleiseen käyttöön tarkoitettu. Julkinen tilaisuus yleisötilaisuus. Kadut, ravintolat ym. julkiset paikat. Julkinen sana lehdistö, radio ja televisio.Julkinen liikenne kaikkien käytettäväksi tarkoitettu, us. julkisin varoin ylläpidettävä (joukko)liikenne

 4. Kiitokset Korhonen aivan loistavasta ohjelmasta.

  Mielestäni toi pitäisi kaikkien kuunnella taikka lukea. Hyvä voisi olla tekstiversio Jessin kuvaelmista.

  En ole nauranut näin paljoa pitkäääääään aikaan kun kuulin miten Jessi tehnyt kirjan.

  ”tietokirja.” HAHAHAHAHHA

 5. MIssä voisi kuunnella tuon radio-ohjelman näin jälkikäteen ?

  Kuulosti ihan hauskalta viihdetaitelija Jessin tarinointi, haluisin kuunnella kokonaan.

Kirjoita kommentti

Please enter your comment!
Please enter your name here