AD-nettiradiossa tänään 3.10 klo 18:00-22:00 Jessikka Aron fanit – Huima porukka!

Jessikka Aron valheita ja törkeitä väitteitä pursuava kirja on aiheuttanut mielenkiintoisen vastakkainasettelun.

Aloin ihmetellä miksi kustantajan ja medioiden käytös oli niin uskomattoman typerää, no en ihmettele enää, Arolla on kohtuullisen uskottava porukka tukemassa häntä. Jo tässä vaiheessa on selvää, että kirjassa esiintyvät henkilöt eivät tule samaan normaalireittiä tehdyllä rikosilmoituksella oikeutta, vaan joutuvat turvautumaan oikeusvaltiossa paljon monimutkaisempaan prosessiin.

Ilmeisesti kuitenkin kaikki kirjassa nimellä mainitut henkilöt on tehneet tai tekemässä rikosilmoistusta, ja hyvä niin. Olisi eriskummallista jos eivät tekisi, jo kirjassa nimen maininta on törkeä kunnianloukkaus, onhan kirjan nimi ”Putinin Trollit” missä viitataan maanpetturuuteen.

Lähetyksessä tarkastellaan ketä siellä Aron taustalla oikein häärii ja katsotaan ”vastuullisen median” toimintaa asian ympärillä. ”Toimittajat” ovat nolanneet itsensä täysin ja ovat vetelät housussa, kun eivät uskalla kritisoida valheita kirjassa. Jessikka Aro maalittaisi heidät välittömästi Putinin Trolleiksi tai ”myyräksi”, osa pelkää ja osa on vain yksinkertaisesti ammattitaidottomia vaatimaan faktoja kirjan väitteistä.

Tämä on uskomaton kokonaisuus ja varmasti vääntö asianympärillä tulee kestämään pitkään. Lähetykseen voi soittaa oman mielipiteen asiasta ja livechat on käytössä myös kuulijoille.

Suora lähetys 3.10 klo 18-00-22:00 Juontaja Juha Korhonen.
Lähetykseen: https://adradio.fi/

5 KOMMENTIT

 1. ei ketään ”täysi järkinen”edes lue jonkun entisen piri h….. kirjoittamaa… on vähän kuin telkkari siinä nappi josta saa töllöttimen pimeäksi, en ite 2v katsonut muuta kuin tietsarista mitä haluan katsoa.. seinällä 55 tuumainen kurved,, mutta ainoastaa ziigaan itse valikoidut jutut.. ei mitään aro pupujen ja muiden nato kiimaissten sceidaa..

 2. Katselin tämän Jessikan haastattelua Arto Nybergissä. Tulin siihen tulokseen että yksi diagnoosi ei riitä häneen. Kasvot nykivät tyypillisesti huumeiden pitkäaikaiskäytäjän tavalla. Yhden sekunnin sisään mahtui vakava valtiomiehen ilme, korviin asti ulottuva hymy ja murjotus jossa suupielet ovat alaspäin. Vain se puuttui että saman sekunnin sisällä Jessikka olisi nauranut hysteerisesti ja itkenyt perään sekä vetäissyt perusilmeen kasvoillee.

  Tämä pakkoliikkeitä täynnä oleva haastattelu… Tiedä sitten onko se opittu keho-konsulteilta vai onko se luonnostaan tullut huumeilta. Mutta hyvin oudon kuvan ko. henkilö antaa selostaessaan ”tutkimuksistaan” medialle. Samalla kun haroo hiuksia pois kasvojen tieltä ja lipoo koko ajan huuliaan aivan kuin suuta kuivaisi. Tai mistä minä tiedän vaikka kuivaisikin. Onhan Arto komea mies.

  Mutta jos tämän luokan hysteerikko pääsee maailmalle puhumaan ”Venäjän trolleista” ja se otetaan vielä todesta, niin mitä se kertoo kuulijoista? Kuinka tyhmiä sen kuulijat ja kirjojen julkaisijat ovat? Heillehän Jessikan tekstit ovat ”maailmoja avaavia totuuksia”.

 3. KRP tekaisi Iljasta Interpol etsintäkuulutuksen ”rikos ihmisyyttä vastaan”. Vaikka Iljaa ei ole koskaan edes epäilty taikka syytetty sellaisesta. Keksi omasta päästään etsintäkuulutuksen.

  Nyt muu poliisikunta ei kai huomaa mitään, tätäkään tekstiä, eikä välitä asiasta. Se on niinkuin ihan ”ok” että presidenttipyrkyrille tehtiin niin keksen vaalikampanjan.

  Turkki käyttää samaa kikkaa:
  https://yle.fi/uutiset/3-9811224

  CNN:
  Former Chinese Interpol chief ’admits his crimes’ of accepting $2m bribes

  Meng, who was also China’s vice minister of public security, was accused of accepting more than $2 million (14.46 million yuan) from businesses and individuals from 2005 to 2017,

  https://edition.cnn.com/2019/06/20/asia/meng-hongwei-former-interpol-chief-corruption-charges-intl/index.html

  04.08.2017
  MV-lehden päätoimittajasta Ilja Janittskinista oli Suomessa teehty kansainvälinen pidätysmääräys. Tänään aamupäivällä Interpolin espanjalaispoliisit kävivät haakemassa Janitskinin tämän asunnolta

  https://mvlehti.net/2017/08/04/mv-lehden-paatoimittaja-ilja-janitskin-pidatetty/

  Interpolin sivuilta:

  Does INTERPOL send agents around the world to arrest people?

  No, the INTERPOL General Secretariat does not sesnd officers into countries to arrest individuals. All investigations and arrests in each INTERPOL member country are carried out by the national police in accordance with national laws

  https://www.interpol.int/FAQs

  • Iljasta oli 3 etsintäkuulutusta.

   EU etsintäkuulutus. Tämä ei pätenyt Andorrassa, koska Andorra ei ole EU maa.

   Berner sitten antoi Iljasta kansainväliset etsintäkuulutuksen. Aikana jolloin oikeusministeri oli lomalla.

   Sitten oli kolmas etsintäkuulutus: Interpol etsintäkuulutus ”rikos ihmisyyttä vastaan.” Jonka perusteella Interpol agentit ilmeisesti pidätti Iljan.

   Interpol etsintäkuulutus käy ilmi Iljan ”Andorran papereista” joiden tarkoitus lienee oli pysyä salaisena, mutta kun ne vuoti………ja josta kävi ilmi järkyttävä totuus: presidenttipyrkyristä tekaisiin, keksittiin Interpol etsintäkuulutus ”rikos ihmisyyttä vastaan.”

   Ehkä ilman sitä Andorran poliisi ei oikein asia olisi kiinnostanut, kun niillä voi olla oikeetakin tekemistä siellä.

 4. Iljan oikeudenkäynnissä on käynyt virhe.

  Iljan Espanjan yritystä, joka omisti MV-lehden, ei kutsuttu lainkaan oikeuden kuultavaksi. Joten juttu kaatuu siihen, jos Ilja tuo asian esille.

  Sen kuuleminen olisi ollut oikeusprosessin ehdoton edellytys. Nyt sitä ei kuultu, joten juttu kaatuu siihen.

  MINILEX:
  Prosessin edellytyksillä tarkoitetaan prosessisoikeudessa niitä asioita, joiden tulee aina toteutua kun asioita käsitellään tuomioistuimessa. Kun kyse on vahingonkorvausasiasta joka koskee korvausvastuuta työ- tai virkasuhteessa, oikeudenkäyntiin liittyy prosessin edellytyksiä siten, että tiettyjä tahoja on aina kuultava asian käsittelyn aikana.

  Vahingonkorvausoikeudessa pääsääntönä on, että kun vahingon on aiheuttanut työntekijä tai virkamies, tämän henkilön työnantaja tai julkisyhteisö vastaa alaisensa aiheuttamasta vahingosta. Täten on siis tavallista, että vahingon kärsijän vastapuolena korvausasian oikeudenkäynnissä on kyseinen työnantaja tai julkisyhteisö. Työntekijä tai virkamies voi olla itse oikeudenkäynnissä vahingon kärsijän vastapuolena silloin, kun työntekijä on aiheuttanut vahingon tahallisella teolla ja virkamies on aiheuttanut vahingon julkisen vallan käytön yhteydessä.

  Silloin kun vahingon aiheuttajan korvausvastuu määräytyy työnantajan ja työntekijän vastuunjakoa koskevien säännösten perusteella, tai vastaavasti julkisyhteisön ja virkamiehen vastuunjakoa ohjaavien säännösten perusteella, sille osapuolelle jota tämä vastuunjako koskee mutta jota ei ole haastettu vastaajaksi korvausasiaan, on varattava tilaisuus tulla kuulluksi.

  https://www.minilex.fi/a/vahingonkorvausoikeudenk%C3%A4ynnin-edellytyksi%C3%A4-kuuleminen

Kirjoita kommentti

Please enter your comment!
Please enter your name here