Äiti lähetti pojan koulunäyttelyyn puhallettavan lampaan kanssa – ihmetteli reikää lampaan perässä

Äiti luuli, että lammas on aivan tavallinen puhallettava lelu. Sitä se ei kuitenkaan ollut.

Skotlantilainen äiti Helen Cox osti amazon.com-kauppapaikalta pojalleen koulun kansallisuusnäyttelyyn puhallettavan lampaan – samassa tarjouksessa oli lampaankaitsijan vaatetus. Asusteet ja lammas maksoivat yhteensä noin 20 euroa.

Lampaankaitsijan asu oli täydellinen, mutta lammas ihmetytti.

”Lampaan perässä oli iso reikä”, sanoo äiti.

Äiti selitti pojalleen, että reikä on lampaan vessapaperia varten. Äiti selvitti netissä, mistä on kysymys, ja löysi saman lampaan myynnissä miesten polttareita varten.

”En voi uskoa tätä! En tiedä, pitäisikö itkeä vai nauraa!” Ja miten selitän tämän lapseni opettajille!”, sanoo äiti.

Lähde: Metro

2 KOMMENTIT

  1. Tämä persreikäinen pumpattava barbara on tarkoitettu vajaaälyisille vuohennussijoille jotka jäävät ihmettelemään miksi tästä ei lähde ääntä niin kuin kotipitäjän karsinassa.

  2. eikö tällä sivulla ole muita järkeviä kuin sensuroimaton totuus???? Kaikki kahina ja sisäiset riidat eri läntisissä valtioissa on juurikin vapaamuurarien tavoite ja kaikki tehdään tarkoituksella!! Älkää nyt hyvät ihmiset jatkako tuota neekeri ja muslimi paskaa!! Ovat he alku ihmsiä suurin osa pelkkiä elukoita, mutta pankkiirieliitti juuri käyttää heitä hyväkseen omiin mailmanvalloitus suunnitelmiin! He ovat ainoastaan työkalu heille eli valitulle kansalle ja heidän lakeijoilleen!!

    https://browse.startpage.com/do/show_picture.pl?l=english&rais=1&oiu=http%3A%2F%2Fbirthofanewearthblog.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2018%2F03%2FJews-White-Genocide.jpg&sp=c2542876109aa422c0ab390cbe7f1735&rl=to&t=default

Kirjoita kommentti

Please enter your comment!
Please enter your name here