Blogi: Nyt ollaan kusessa – Paetkaa henkenne edestä!

Ministerisalkut alkaa olla jaettu ja lopputulos on karmaiseva, kyyti tulee olemaan kylmää seuraavat 4-vuotta. Keskusta valitsee tänään iltapäivällä ministerinsä, niillä valinnoilla ei enää ole väliä, lanka palaa jo.

Tämän vuoden ensimmäisellä puoliskolla käytiin kahdet vaalit ja tehtiin kymmeniä gallupeja, tulokset myötäilivät tätä mitä nyt saamme lukea lehdistä. Antti Rinne Pääministeri ja Tytti Tuppurainen Eurooppaministeri, tähän päälle vielä sitten Sisäministeriksi Vihreiden Maria Ohisalo! Tämän kansa halusi ja myös sai. On turha väittää etteikö tämä olisi kansan tahto, niin monta kertaa on nyt kansalta kysytty puolenvuoden aikana mitä he haluavat.

Miksi sitten Suomalaiset haluaa tuhota kansakuntamme? Tätä en vaan millään voi ymmärtää. Perussuomalaiset ei todellakaan ole täydellinen puolue, mutta mestariteos kun peilataan tähän tulevaan hallitukseen. Olen jo niin masentunut tulevasta hallituksesta, että Petteri Orpokin alkaa näyttäytymään ihmisenä minulle. Näin syvissä vesissä nyt uidaan!

Jos olet tällä hetkellä yrittäjä myy äkkiä yrityksesi pois, tämä hallitus tulee tekemään yrittäjyydestä mahdotonta. (tämä oli ilmainen vinkki) Kun seuraava työmarkkinakierros tulee, on kyyti kylmää myös yrittäjillä. Eli myy se yrityksesi NYT!

SDP:n Sanna Marin (tuleva ministerimme) kertoi A-studiossa, että kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet laitetaan jatkossa töihin ja tällä systeemillä saadaan turvapaikkahakuprosessista tyhjä. Ei ole enää mitään väliä saatko millaisen turvapaikkapäätöksen, ehkä on melkeen parempi saada kielteinen päätös, pääset suoraan töihin ja yhteiskuntaa sisään. Tämä oli uusi kutsuhuuto maailmalle, että tänne vaan! Lopettakaa Migrin toiminta se on turha kuluerä. Turvapaikanhakijat suoraan vaan lastentarhoihin ja kouluihin töihin ja sitten vähän kiristetään sensuuria mediassa, lopputulos on mahtava ”meillä on unelma”.

Sensuurin kiristäminen ei tule olemaan vaikeeta, nyt on median edustajat lähempänä hallitusta kuin koskaan minun aikanani. Siitä saimme jo esimakua hallitusneuvotteluista kuin säätytalon ovet vuosivat solkenaan tietoa medioille.

Meidän ”onneksi” saimme tiedustelulait voimaan millä varmistetaan ettei suomeen synny yhtäkään mediaa mikä toimii rehellisesti ja vapaasti, sehän tulkitaan heti kansallisen turvallisuuden uhaksi jos erehdyt paljastamaan tai kertomaan todellisia faktoja.

Tulevan hallituksen tuhoisista suunnitelmista voisi kirjoittaa pitkänkin sepustuksen, mutta en halua, että kuolette vitutukseen jo tässä vaiheessa, kun näytös on vasta alkamassa.

Olemme korvia myöten paskassa nyt ja pahoin pelkään, että tuleva hallituksemme on niin tuhoisa suomelle ettei tästä ole enää paluuta.

Paetkaa henkenne edestä!

Juha Korhonen

14 KOMMENTIT

 1. Olisi kannattanut varmaan tuoda ns. oikeita asioita esille ennen vaaleja. Mm.

  että presidenttipyrkyri Ilja pidätettiin täysin tekaistulla ”rikos ihmisyyttä vastaan” etsintäkuulutuksella. Presidentti on valtakunnan hiearkiassa nro 1.

  Nyt sitten vingutaan vaan.

 2. Tämä pitää ajatella positiivisen kautta. On yksi tekijä joka ei huonoja aikoja pelkää. Hän on mr. Market.
  Velkatalous ja EU ovat jo kyntökunnossa ja mikä parempi ajankohta resetille kuin vasemmistohallituksen utopialoikka! Tämä tulee sattumaan mutta vähiten niitä ketkä ovat valmiita. Demokratiassa on vika, että saavutettuja etuja ei voida poistaa siksi tarvitaan aina aika ajoin kunnon rysäys jotta pästään palaamaan ”järkeville tasoille”. Uusi kevät ja kukoistus tulevat kyllä.

  Sosialismi ei toimi, se (hulluus) loppuu aina aikanaan, ja se aika on lähempänä kuin uskottekaan.

  -Mr. Market

 3. Eiku vaan foliohattu tiukasti päähän… tai sit kivääri kouraa jos vituttaa. Ennen oli suomi ”katajainen kansa” nykyään menee poikki ku kuiva risu…

 4. Selvittiin Sipilän ja Orpon sekä ultraviolettikatastrofin äärisinisten porvarihallituksestakin, joten eiköhän tästäkin. Jospa kikytettäisiin hieman tasapuolisemmin kaikkia, ja 33 000 iphonepartalasta on vaikea ylittää.

 5. Mitä eroa on hallituksella ja persereiällä?
  Ei mitään.
  Silloin kun jotain on tullakseen, niin molemmista tulee silkkaa paskaa tuutin täydeltä.

  • Väärin, hallituksen perseenreijille pitää maksaa miljardi kertaa enemmän,että saadaan kuunnella sitä paskaa jonka normaali ihminen hävittää ja lyö turpiin jos naapuri sellaista yrittää naamalle suoltaa.

 6. Tähän on pikkuhiljaa ajauduttu Kekkosen sivuunsiirtymisen ja Liinamaan murhan jälkeen. Koivisto aloitti tämän ja muut peesasivat.

  Firman myynti ei tänä päivänä ole Suomessa mikään yksiselitteinen asia. Joa uusi omistaja jättää viemättä paperit yritysrekisteriin, vastaa vanha yrittäjä niistä vaikka kauppakirja olisi kädessä. Tai, jos uusi rittäjä jättää maksamatta velvoitteensa yhteiskunnalle, niin vanha omistaja vastaa niistä niin pitkään kun ulosmitattavaa riittää.

  Vähän sama on yrityksen lopettamisessakin. Itselläni viimeinen tilikausi oli vuonna 2013. Sen jälkeen ei ollut liikevaihtoa ja vuonna 2015 verootajakin jo hoksasi ilmoittaa että ”yrityksene poistetaan alv-rekisteristä koska kahteen vuoteen ette ole toimittaneet tilinpäätöstä eikä yrityksellä ole ollut tilitapahtumia”. Tämäkään ei kuitenkaan estänyt verottajaa jatkossakaan karhuamasta alv-ilmoituksia ja mielivaltaisesti määrittelemästä karhuillee esim. 700e sanktiota koska oli jouduttu karhuamaan. Vuoden 2013 1300e liikevaihtoon perustuen verottaja mm. oletti että kolmessa kuukaudessa olisi ollut alv:llistä liikevaihtoa 3500e/kk edestä. Ja siksi karhuja piti lähetellä. Ja joka kerta kun soitti asiasta niin kaiken piti olla kunnossa ja kaikki yhteydenotot näkyivät tietokoneen histoiriassa.

  KAIKESTA huolimatta, tänä keväänä tuli taas karhu siitä että ”viimeisen tilikauden veroilmoitus tulee jättää”. Ööö.. sehän on jo niillä: vuosi 2013. Ja sen jälkeen yritys poistettiin kaikista rekisteristä.

  Niin että ei se yrityksen lopettaminen tai myyminen ole kovin yksinkertainen juttu. Ja kaikille jotka suunnittelevat yritystoimintaa sanon:Perustakaa Säätiö. Sen saa Suomessa pystyyn 50 000:lla kun se euroopassa on 500 000e:a. Ja sen jälkeen on helpompi elää.

  Mutta joo, me saimme sen minkä kansa halusi. Mistään korotuksista on turha kitistä koska ME halusimme ne. Sillä emmehän me muuten olisi äänestäneet niin…

 7. Äänet väärennetään vaaleissa. Ulkomailta meidän koko politiikkaa ohjaillaan. Ollaan USA:n liittovaltio, ja kaikki kansallisuusvaraisuus myydään uuden eurostoliiton vuoksi. Operaatio Barbarossa 2. Poliitiikka on kuin jääkiekko. Omistat kaikki SM-liigat ja naurat korkealta. Nyt voitti tämä, ja nyt taas tämä. Yhdet hurraa ja kannustaa omaa joukkuetta ja lupaillaan kuut taivaalta. Sitten ensi vuonna taas voittaa toinen puolue. Samat pyörii ja mitään ei oman kansan eteen tehdä. Edukunnalla ei ole muuta vaikutusvaltaa kuin että saadaanko 5,5% alkoholijuoma kauppoihin. Siitäkin itketään että kaikista tulee juoppoja, no ei tullut. Mikään ei muutu vuosista toiseen. Puoluekuri estää sooloilemasta ja nappia painetaan kuten käsketään. Myös PS on valeopposiotio. Halla-Aho kannattaa EU:ta ja Natoa, sekä vapaakauppasopimusta. On vain sylkykuppi tässä teatterissa.

 8. Kysynpähän vaan kaikilta jotka eivät viitsineet tai jaksaneet äänestää että olisiko kannattunut?
  Persut oli karvan päässä suurimman puolueen paikasta. Demokratia ei toimi jos liian moni jättää äänestämättä. Suomen tilanne lienee tästä esimerkkinä.

  • Mietitään tuota pikkasen. Olisi ollut kaikenlaisia, tohtoria ja ekonomia tarjolla mutta ketä persmääkijät äänesti, juu eiku sitä samaa vanhaa takinkääntö-tuuliviriedustajistoa, Hakkaraista jne.
   Vastaus on siis, ei olisi kannattanut.
   Persmääkijät ovat tehneet selväksi ketkä heitä kaikkein eniten edustavat.
   #poliisivaltiopersut #kikykylläkyllä #sipilänjasoininjeesmiehet #32000jahiljaa #hallintarekisteriparatiisi #jakokohöskä

 9. Suomiteatterin esityksillä on enää viihdearvo niin kuin pitää ollakin. Pituisten frekvenssi vaan saisi olla tiheämpi.

  • Jopa digimedian korjailutkin kuuluvat asiaan ” pituisten” tarkoittaa oikeasti ”putousten”.

Kirjoita kommentti

Please enter your comment!
Please enter your name here