CIA valmistelee isoa informaatio-operaatiota Venäjän ja Japanin suhteiden heikentämiseksi ja venäläisen mielipiteen manipuloimiseksi

Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA:lla on meneillään iso operaatio Venäjän ja Japanin suhteiden haittaamiseksi. Asiasta kertoo Venäjän hallituksen lehti Rosvesti. Lehden mukaan CIA on aktivoinut Japanissa toimivan agenttiverkostonsa, joka koostuu paikallisen valtamedian toimittajista ja eräistä poliitikoista.

CIA:n tavoitteena on esittää japanilaisten asiamiestensä välityksellä aloite Japanin ja Venäjän rauhansopimuksen allekirjoittamisesta siinä tapauksessa, että Japani saa ns- Kuriileihin kuuluvat Hakomai- ja Shikotan-saaret ja Venäjä mittavan taloudellisen korvauksen.

Mikäli Venäjä viivyttelee asiaa, CIA suunnittelee japanilaisten asiamiestensä (japanilaisen valtamedian toimittajien ja ns. poliitikkojen) välityksellä neuvottelujen sabotointia vaatimalla kaikkien neljän saaren palautusta sekä vuotamalla samalla lehdistöön sopimuksen taloudellisia korvauksia koskevan osan.

CIA:n tavoitteena on heikentää venäläisten luottamusta Venäjän hallitukseen esittämällä väite sitä, että Venäjä kävisi alueista kauppaa. Väite otettaisiin sitten Venäjän CIA-rahoitteisen valeopposition käyttöön.

 

 

 

4 KOMMENTIT

  1. Voi olla, voi olla, että ei. Pitää muistaa, että kaikki osapuolet tekevät propagandaa, eikä Venäjän hallituksen lehti ole poikkeus.

  2. Okei, Venäläisten versio on kuultu.
    Kuullaanpo lännen versiota. Ei.

    Ei ole koskaan kuultukaan, valtamedia on suorassa eliittiveljien ohjauksessa lännessä. Pahempaa kuin Venäläinen suoraviivainen Kremlin vaikuttaminen. Ihmiset ei tajua lännen valtamedian toimintaa, luulevat sen olevan jotenkin vapaata ja totuudenmukaista. eheh.

  3. Saisiko hieman lisää tietoa näistä saarista, ja esimerkiksi kuinka aktiivisesti asiasta on viimmeaikoina neuvoteltu, Venäjän ja Japanin välillä.

    Löytyykö RT uutiskanavalta juttua, viimmeisistä tapahtumista saarten suhteen?

  4. Jutkut hallittee täysin usaa ja aseteollisuutta! Juutalainen ei halua rauhaa onko liian vaikeaa ymmärtää!!

Kirjoita kommentti

Please enter your comment!
Please enter your name here