Ekaluokkalaisen pojan murhasta epäiltyä esitetään vangittavaksi Helsingissä – katso nimi

Brysselinkadulla Helsingin Arabianrannassa jouluaattona tapahtuneen henkirikoksen epäiltyä tekijää, vuonna 1982 syntynyttä miestä, esitetään vangittavaksi. Vangitsemisvaatimus käsitellään Helsingin käräjäoikeudessa perjantaina 28. joulukuuta kello 14.

Epäilty rikosnimike on murha, ja miestä esitetään vangittavaksi todennäköisin syin.

– Rikosnimikkeen perusteena on erityisen raaka ja julma tekotapa ja se, että rikoksen kohteena on ollut puolustuskyvytön lapsi, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kirsi Kanth Helsingin poliisilaitokselta.

Henkirikoksen uhri oli alakouluikäinen poika, ja epäilty rikos tapahtui yksityisasunnossa myöhään jouluaattoiltana. Omaisille on järjestetty kriisiapua, ja heidän kuulemisensa on vielä kesken.

– Uhrin omaiset ovat erittäin järkyttyneitä. Pyydämme medialta hienotunteisuutta heitä lähestyttäessä, sanoo Kanth.

Tapauksesta kerrotaan lisää perjantaina vangitsemiskäsittelyn päätyttyä.

Oulun kaupunginvaltuutettu Junes Lokka selvitti epäillyn nimen:

Kuvakaappaus: Facebook.

Lähteet: Poliisi, Facebook

Lue myös:

Alaikäinen murhattiin Helsingissä jouluaattoiltana

5 KOMMENTIT

  1. On tää ihme maa. Viranomaiset vihaa omia kansalaisia. Murhaajia ja raiskaajia toisista kulttuureista sitä vastoin otetaan eläteiksi ja kohdellaan kuin kuninkaallisia.

  2. Miten yle on asiaan suhtautunut? Joku voisi ottaa kantaa, kun en katsele. Seuraan Espanjan televisiota, se kun on tältä vuosisadalta sekä tekniikaltaan että henkilöstöltään. Viime vuonna afrikkalainen äitipuoli surmasi lapsensa. Televisio otti tapahtumaan kantaa monella tavalla pari viikkoa.

    Olenko väärässä, jos uskon, yle ei ole edes maininnut alaikäisen murhaa, vaikka kuvittelisi ylen ottavan tiukasti kantaa kansalaisten asioista ja käsittelevän niitä perin pohjin. Käykääpä netistä katsomassa 1 kanavan ohjelmia Espana Directo (1h) ja Aki la Tierra (30m) sekä uutisia (1h), joka arki-ilta asiaa maan tapahtumisista ja ihmisistä parhaaseen katseluaikaan. Yle tuottaa enimmäkseen ala-arvoista ohjelmaa 10 minuutin uutisineen.

Kirjoita kommentti

Please enter your comment!
Please enter your name here