Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Rami Adhaminille ehdotonta vankeutta useista eri rikoksista

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Adhaminille  kymmenen kuukauden ehdottomaan vankeusrangaistuksen,  rahankeräysrikoksesta, kirjanpitorikoksesta, rekisterimerkintärikoksesta ja useista väärennyksistä.

Helsingin käräjäoikeus katsoi Adhamin myös käyttäneen rahankeräyksellä saatuja varoja siirtolapuutarhamökkiin ja siirtäneen rajankeräyksellä saatuja varoja Turkkiin avaamalleen pankkitilille.

Syyttäjä vaati valtiolle tuomittavaksi rikoshyötyä 310 000 euroa.

Oikeus kuitenkin katsoi Adhamin ja hänen entisen vaimonsa, sekä Suomi Syyria yhteisö ry:n tulee maksaa valtiolle rikoksen tuottamana taloudellisena hyötynä yhteensä 220 000 euroa. Tuosta summasta Adhamin ex-puolison osuus on 62 000 euroa.

Oikeus tuomitsi Ahdamin ohella hänen entisen vaimonsa tuottamuksellisesta rahanpesusta. Naisen rangaistus on 60 päivää ehdollista vankeutta.

Tuomio ei ole lainvoimainen.

2 KOMMENTIT

  1. tässäkin hyvä esimerkki joka on suvakkien ja presidentti tarja halosen linssilude ja pehmolelu, ottaisivat nyt selvää aina näistä lemmikeistään ennenkuin poseeraavat ja antavat valtavan hienoja lehtikirjoituksia maahanmuuttajista. uskomatonta pelleilyä meidän kansalaisten kustannuksella, samoin hs ts ja muut lehdet, olkaa nyt oikeudenmukaisia ja lopettakaa suoranainen manipolointi ja vihervasemmisto pakko tyrkyttäminen..

  2. Millaisia ne EI palkitut on, kun nyt kaikki palkitut palanut kieroilusta, Kelan huijauksesta (Saido), Turun ”hengenpelastaja” jäi kiinni myös useammasta huijauksesta ja pahoinpitelyistä ja sitten tämä rehti ja reilu auttaja.Vihreäpunaista maahanmuuttorikkautta!!

Kirjoita kommentti

Please enter your comment!
Please enter your name here