Ilta-Sanomat vääristelee otsikoinnillaan – Poliisi kävi rauhallisten marssijoiden kimppuun

Ilta-Sanomat näyttää jälleen, miten suomalainen ”vastuullinen media” toimii. Vastarintaliikkeeltä oli kielletty heidän omien tunnustensa käyttö, joten he käyttivät Helsingissä Kohti vapautta -marssissa tänään toista tunnusta.

Hakaniemen sillan jälkeen poliisi pysäytti kulkueen ja meni yhtäkkiä riistämään liput pois kärjessä kulkevilta lipunkantajilta kertomatta syytä. Kun lipunkantajat yrittivät pitää lipuista kiinni, poliisi äityi väkivaltaiseksi ja pidätti lipunkantajat.

Ilta-Sanomat uutisoi, että ”poliisi taltutti riehujat” kertomatta, että poliisi oli omalla toiminnallaan aiheuttanut tilanteen.

Kuvakaappaus: Ilta-Sanomat.

Lähde: IS

Lue myös:

https://51.68.84.119/poliisi-pidatti-kohti-vapautta-marssikarjen-lipunkantajat/

3 KOMMENTIT

  1. Käyttivät toista tunnusta!? Sen ”toisen tunnuksen” käytöllä osoittivat olevansa kaiken maailmasta löytyvän halveksunnan arvoisia. Sillä lipulla ihannoivat Hitlerin luomaa syöpävaltakuntaa, jonka natsisiat loivat. Minulta ei löydy vähääkään sympatiaa anarkistihörhöille eikä ymmärrystä punavihreille. Mutta natsisiat saisi muiluttaa Suomesta vaikka Venäjälle. Joku raja pitää Suomessakin olla ihmisten typeryydellä!