Jessikka Aro teki 11 oikaisupyyntöä yhdestä artikkelista Helsingin Sanomille – Eivät oikaisseet mitään

Jessikka Aro suivaantui Helsingin Sanomien artikkelista missä arvosteltiin Aron Putinin Trollit kirjaa lähteettömäksi.

Helsingin Sanomat kritisoi Aron kirjaa lähteiden puuttumisesta ja liioittelusta, Jessikka Aro kertoi oikasupyynnöistä Twitterissä.

Aro kommentoi twitterissä seuraavasti asiaa:

”Mun kirja ei käsittele juurikaan Twitter-trollausta, vaikka sekin mainitaan. Hesarille tein 11 oikasupyyntöä tuosta artikkelista, eivät oikaisseet mitään. Kannattaa lukea mun kirja tosiaan ihan itse. Tuo Hesarin juttu käsittelee pitkälti mun kirjan ulkopuolisia asioita.”

Aron kirjaa on yleisesti kritisoitu eri medioissa. Nettiuutisten saamien tietojen mukaan kirjassa maalitetut ja vainotut henkilöt on tehneet rikosilmoituksia missä on useita rikosnimikkeitä.

Lähde: Twitter, HS

8 KOMMENTIT

 1. Kaipa voi kirjaa kommentoida twitter trollauksesta, jos juuri sitä on ollut kirjassa, vaikka ei juurikaan ole ollut kirjassa. Suomisanakirjassa ei ole sanaa juurikaan, sehän on jokin taivutusmuoto sanasta juuri.

 2. Olisiko järki edes pikkuhiljaa hiipimässä takaisin valtavalhemedioiden toimituksiin? Jos Hesari pystyy edes etäisen kriittisesti kirjoittamaan aatteensa Vapahtajasta, Pyhästä Jessikkasta niin se on jo merkittävä edistysaskel. Totuus kyseisen fanaattisen ideologian ylipapittaren jutuista kun on mikä on – eli ovat 90% puhdasta fantasiaa nuo houreet. Johtuvat sitten mistä johtuvat tai ovatko maksettuja vai peräti ulkomaisen (CIA) tiedustelupalvelun käskystä viserrettyjä?

  Sen verran on totta taustalla että toki Putten, kuten muidenkin suurvaltojen vakoilutoiminta kattaa nykyään infirmaatiovaikuttamisenkin keinot.
  Ongelma on että Jessika tuntuu näkevän Putten kaikkialla ja kaikessa, mutta ei CIA, NSA, Mossad, MI5, EU informaatiosotayksikköä, Sorosta jne jne missään.

  En siis hetkeäkään epäile etteikö Venäjä toimisi jollain tasolla Suomessakin. Mutta niin toimii kaikki muutkin edellämainitut ja moni niistä paljon näkyvämmin ja voimakkaammin.

  Näkyvin esimerkki on se miten punavihreä valtamedia on liki totaalisesti ”Soros-varis-verkoston” kontrollissa ja käskytettävänä.

  Sitten on joukko äänekkäitä Jessejä, joiden taustat ja kytkökset ulkomaisiin tiedustelupalveluihin ovat tiedossa ja ilmeisiä, mutta niistä jostain syystä mediassa puhuta?

 3. Jessika ite alotti Iljan krillauksen,itkuun pillahti kun tuli takaisin samalla mitalla.Tää mitään varsinkaan somes venäjän trolleja oo saati muiden maitten.Joku Husu ny vaahtoo jotain olematonta ni siinä ne trollit on.

 4. Kenen tuella tämä henkilö on nostettu julkisuuteen? Vaikuttaa niin selvästi isomman organisaation palkatulta toimijalta. Voisiko joku viisaampi vähän valaista taustoja? 😎

Kirjoita kommentti

Please enter your comment!
Please enter your name here