Jessikka Aro: Venäjän sometrollit ovat yllyttäneet ranskalaisia väkivaltaiseen mellakointiin

Kuva: Wikipedia.

Ylen toimittaja Jessikka Aro kertoo tuoreen tutkimuksen kertovan, että Raskan keltaliivien mellakoita masinoidaan Venäjän sometrollien toimesta.  Lisäksi toimittaja Aro listaa muita operaatioita mihin trollit ovat päässeet vaikuttamaan. Aro mainitsee muutamia muita operaatioita: ”Yhdysvaltojen vaalit, Katalonian itsenäisyys, Brexit, Ranskan vaalit, Saksan vaalit…”

Jessikka Aro ei paljasta Twiitissä mikä taho on tutkimuksen tehnyt ja mistä sen saisi luettavaksi.

Ad-nettiradio käsittelee tätäkin aihetta tänään 13.12 klo 18-22 Lähetykseen tästä

Jessikka Aro Twitter:
”Tuoreen tutkimuksen mukaan Venäjän sometrollit ovat yllyttäneet ranskalaisia väkivaltaiseen mellakointiin. Muutamia muita operaatioita, joihin trollit ovat vaikuttaneet: Yhdysvaltojen vaalit, Katalonian itsenäisyys, Brexit, Ranskan vaalit, Saksan vaalit… vilkkaita ovat!”

22 KOMMENTIT

 1. ”Jessikka Aro ei paljasta Twiitissä mikä taho on tutkimuksen tehnyt ja mistä sen saisi luettavaksi”.
  Jessikka ei myöskään paljasta mistä hänen kauan kirjoittamansa kirjan ”Vladimir Putin’s Troll Empire” saisi luettavaksi ja milloin.
  Tyttö on kuin Rauni-Leena Luukanen-Kilde aikanaan, hulluja väitteitä toinen toisensa perään ilman todisteita.

 2. Annettujen näyttöjen perusteella ei voi arvioida, että onko noissa puheissa mitään perää. Ranskalaiset ovat ihan itse kiukuissaan, joten ei siihen tarvita mitään trolleja.

  Jos on kerran väkivaltaan trollit yllyttäneet, niin kaipa ne trollit ovat myös Suomessa toimivien ”anarkistien” ja muiden vihervassujen väkivallan takana.

 3. Huumeiden käyttö on vaarallista. Aivosoluja tuhoutuu. Nykymaailmassa se lasketaan eduksi. Bonuksena hyväpalkkaiset jobit .

 4. Yle on Suomen suurin vihamedia ja valhemedia. Pitäisi lakkauttaa, YLE veroa maksetaan vuodessa 500 miljoonaa eli 5000 miljoonaa 10 vuodessa.

  Top Sites in Finland
  https://www.alexa.com/topsites/countries/FI

  VIHAMEDIA
  Trolli sanalla on loukkaava merkitys, silti YLE on käyttänyt trolli sanaa eli harrastanut vihapuhetta. Veronmaksajien rahoilla.

  Se, että ”trollilla” on myös loukkaava merkitys käy ilmi Jessin todistuksesta:

  Oikeudessa Jessin on täytynyt puhua TOTTA, koska oli asianomistajan roolissa. Jessi on siellä sanonut että ( ote oikeuden pöytäkirjasta s.35) ”Bäckman oli itse useasti kirjoittanut, että hän oli Suomen ainoa Venäjä-trolli, joten riippui tilanteesta, oliko trolli-sana loukkaava.

  VALHEMEDIA
  Ylen ohjeiden mukaan Ylen toiminta perustuu luotettavuuteen. Todellisuudessa Ylen toiminta ei perustu luotettavuuteen.

  Suomen johtava trollitutkija on juuri todistanut oikeudessa, että trolleja ei ole olemassa. Tällä tarkoitan sitä että Jessi on oikeudessa kertonut että ” Kukaan oikea henkilö ei voinut olla trolli ja siksi oli niin
  käsittämätöntä väittää, että Aro leimaisi tavallisia ihmisiä ”

  KÄRÄJÄOIKEUDEN RATKAISU (LIITE)
  Tuomion perustelut
  Henkilötodistelu Jessikka Aro:
  s.35
  Aron mukaan trollit kirjoittivat internetissä useisiin eri kanaviin. Nämä
  kanavat ja alustat saattoivat olla mielipidepalstoja, blogi-pöhjia, Facebook,
  Twitterja sitten oli paljon bottitrolleja. Trollit kirjoittivat myös Youtubeen ja
  Instagramiin sekä loivat valeuutissivustoja. Anonyymit trollit olivat
  kirjoittaneet myös Ylen uutissivustoille. Bäckman oli itse useasti kirjoittanut,
  että hän oli Suomen ainoa Venäjä-trolli, joten riippui tilanteesta, oliko
  trolli-sana loukkaava. Kukaan oikea henkilö ei voinut olla trolli ja siksi oli niin
  käsittämätöntä väittää, että Aro leimaisi tavallisia ihmisiä (rolleiksi. Vuoden

  • Jessikkan trollin määritykselle pääasiallinen kriteeri on että jonkin kirjoittaja on anonyymi ja kirjoittaa jotain mitä Jessikka ja hänen palkanmaksajat pitää ”vihollisen puheena”. Se riittää. Olet trolli.

   Mielisairaus tai luonnevikaisuus ovat eri asioita kuin vajaamielisyys, mutta ne kytkeytyy toisiinsa helposti, kuten puheenaiheena olevassa tapauksessa.
   Ja traagisen typeriä ovat ainakin ne jotka pitävät Jessikkan mielipiteitä vakavasti otettavina.

 5. Kyllä on ihan sekaisin tämä nainen.Asia on niin että kansalaiset ovat kyllästyneet päättäjiin jotka eivät kuuntele heitä ollenkaan ja ovat sen vuoksi lähteneet kadulle osoittamaan mieltään sekä vaaleissa äänestäneet sen mukaan.Tietenkin hän syytttää Venäjää kaikesta mikä ei ole hänen agendansa mukaista koska hän on pahimpia natottajia suomessa.Hänen työnsä on lietsoa vastakkainasettelua Venäjän kanssa että kansa kokisi Venäjän olevan uhka(Mitä se varmaan onkin mutta ei tässä mittakaavassa mitä hän antaa ymmärtää)Jos joku on hänen kanssaan eri mieltä niin sitten uhriutuu ja haastaa käräjille ja samassa juonessa olevat tuomarit päättävät asian hänen edukseen oli totuus mikä tahansa.Esimerkiksi Ilja Janitskinin tapaus jossa hän sai suuret korvaukset ilman syytä.Nyttenhän hän on aloittamassa kirjoittamaan kirjaakin venäjän vaaroistakin(mahtaa olla myyntimenestys!)Tätä naista ei kannata uskoa ja hänen juttuihinsa kannattaa aina suhtautua pienellä varauksella.Vilkkaita ovat nämä natottajat ja Eu:n puolustelijat sekä kansallismielisten ihmisten vihaajat.

 6. Se Aron tuleva kirja on yhtä hyödyllinen kuin Riku Rantalan ja Tuomas Milonoffin designkaarnaveneet.Minäkin olen nyt varmaan Aron mielestä Venäläinen tai vähintään Venäjämielinen kun olen hänen kanssaan eri mieltä.

 7. Oikeat venäjätrollit vaikuttavat hallituksessa ja valtamediassa. Syyttämällä muita trolleiksi he yrittävät estää ja häivyttää heihin itseensä kohdistuvat epäilyt.

 8. Sainpahan taas päivän röhönaurut. Huvittavaa miten pihalla joku voi olla. Huimausaineet on vakava harrastus.

 9. Trollit mellastavat täälläkin, osaamattomina käyttämään Netin hakukoneita.
  ”About 600 Twitter accounts which champion pro-Kremlin views have turned their attention to France’s current struggles, according to the Alliance for Securing Democracy.”
  Ranskan tiedustelupalvelu on asiasta kyllä ajantasalla.
  Kannattaa olla varovainen mitä kirjoittaa. Kannattaisi moderaattorinkin vähän katsoa,mitä antaa täällä julkaista, vastuu näistä kirjoituksista on päätoimittajalla.

 10. Euroopassa on johtajiin kyrpiintyneitä kansalaisia. Syystäkin.
  Siihen ei tarvita minkäänlaisia trolleja.
  Yksinkertaisesti: Bilderbergiläinen globalistieliitti, liittovaltiota ajavat roistot ja taustalla häärivät sionistit luovat paskaa maailmanjärjestystään.
  Tuhoavat kansallisvaltiot matutuksella, kuppaavat omaisuudet haltuunsa ja orjuuttavat kansat.
  Ihmiset vaan heräävät vihdoin todellisuuteen ja osoittavat mieltään.
  Kaikki tätä kuraa vastustavat sitten leimataan äärioikeistolaisiksi, natseiksi, rasisteiksi ja populisteiksi.

Kirjoita kommentti

Please enter your comment!
Please enter your name here