Jessikka Aron kirjassa esiintyvät henkilöt kertovat valheista ja vainosta mitä Aro on kohdistanut heihin

Jessikka Aron kirjoittama ”Putinin trollit” kirja pursuaa valheita ja sairaaloista vainoa ihmisiä kohtaan. Kirjan törkeät valheet ovat vaikeuttaneet kirjassa esiintyvien henkilöiden elämää vuosia. Nyt pääsevät henkilöt ääneen ketkä ovat vainon kohteeksi joutuneet Putinin trollit kirjassa. Haastattelussa Tiina Keskimäki, Juha Molari,  Johan Bäckman ja Juha korhonen kertoo omasta osasta kirjassa. (video artikkelin lopussa)

”Vastuulliseksi” mediaksi itseään kutsuvat mediat eivät ole olleet vainottuihin henkilöihin millään tavalla yhteydessä. Tämä ihmetyttää erityisen paljon, koska kirjassa on esitetty poikkeuksellisen törkeitä väitteitä henkilöistä ja kaikki isoimmat mediat on suomessa uutisoineet Putinin trollit kirjasta. Miksi ”vastuulliseksi” mediaksi itseään kutsuvat mediat ei ole kiinnostunut totuudesta? Vai eivätkö he uskalla kertoa totuutta Aron valheista? Aro kohdistaa kaikkiin häntä kritisoiviin tahoihin ja henkilöihin massiivisen vainoamisen ja tuhoaa heidän elämänsä ja uransa.

Haastattelu on tehty 26.9 AD-nettiradiossa suorassa lähetyksessä.

 

10 KOMMENTIT

 1. mitä nyt voi enempää vaatia entiseltä narkomaanilta ja suomen ”valta”meedialta, kaikki on propagandaa ja ituhippen. sosialistien puniikkimaista soopaa. se vaan että meidän oikeuslaitos on myös aivan ”rikki” kaiken näköistä vassari tuomaria, sekä poliisi on polpo, poliittisesti vääristynyt sekä kaikki nämä laitokset vihaavat omaa kansaansa veronmaksajia, miksi olisi hyvä kysmys. mitä ihmeen pahaa duunarit ovat tehneet että joutuvat kumartamaan näiden eu vouhoittajien takia , kuitenkin veronmaksaminen kelpaa. mutta takaisin tähän ”trolli” narkkariin…uskomatonta että saa kirjopittaa moista soopaa ja vielä puolustellaan moista #######
  kertoo paljon kuinka mätä on hölmölän oikeis laitos ja päättäjät…ei hyvältä näytä. kuitenkaan ei vielä heitetä kirvestä kaivoon vaan koitetaan nyt ensi vaaleissa saada kunnon voitto näistä isänmaan pettureista

  • Aro kuuluu aivan toiseen porukkaan kuin ”sosialistien puniikkimaista soopaa” heittäjät. Kokpanssien uusliberalistioikeiston sosialismi on sosisaalikapitalismia ja kapitaalikommunismia, jossa pelurit eli yritykset, suuromistajat, finassisektori ja eliitti yksityistävät voittonsa, mutta sosialisoivat kulunsa, mm. palkkakulut, tappionsa ja ympäristörikoksensa veronmaksajien, kansan ja yhteiskunnan maksettaviksi. Voitot heille, kulut meille. Tämä lännen Natohaukkojen trollitehdas ajaa Euroopan hyvinvointidemokratioiden alasajoa ja kansallisen omaisuuden heistä ”sosialismin” purkua, eli yksityistämistä. Taustalla on ajatus lumedomokraattisen eliitin monarkian & diktatuurin avulla palauttaa vanha isäntä-piika/renkiyhteiskunta, jota johtaa ”House of Lords” ylähuone eli eliitti.
   Euroopan ja EU:n kansallisvaltioiden hajaannuttaminen vaatii sisäisen ”kansallinen sekoomus” -agendan, johon kuuluu kansallisvaltioiden velkaannuttaminen, kansallisen varallisuuden ja luonnollisten monopolien myynti, hyvinvointipalvelujen resurssien alasajo, haittamassamaahanmuutto-monikulttuurisuus-kehitysmaakehitysagenda, taakanjako- ja yhteisvastuupuhallukset jne. joiden avulla hyvinvoinnin luoneet yhtenäiset sopimusyhteiskunnat saadaan murennettua, jotta hajanainen kansa luovuttaa vallan eliitille, kuten vaikkapa EU-liittovaltio tekee.
   Tämän kaiken toteuttamiseksi tarvitaan viholliskuvia, jota trollitehdas syytää.

   • Kokoomuksen pikaisena Turku casen ja Airiston Helmi casen avulla voimaan saamat tiedustelulain massavalvontaoikeudet 1.6.2019 alkaen palvelevat kyttääjäinfosotureiden agendaa. Pääsekö esim. Aro seulomaan tätä EU/Naton hybridikeskuksen keräämää massadataa suomalaisten verkkoiikenteestä muiden ”John Smithien” kanssa? Käytetäänkö Googlen Suomessa laajentamia palvelinkeskuksia suomalaisten kaiken digitaaliliikenteen välivarastointiin ja analysointiin, ennen kuin parhaat palat päätyvät Utahiin loppusijoitukseen?

  • Mielestäni ehdottomasti todennäköisin tietämäni trolli Suomessa. Jos kaikki sidonnaisuudet ja viestit sisäpiirilleen saataisiin julki niin mitä paljastuisikaan.

 2. Kyllähän nämä marxilaisleninistit ovat laittaneet ison pyörän pyörimään ei vain suomessa vaan koko läntisessä maailmassa. Samaa bolshevistista agendaahan EUssa ja rapakon takana noudatetaan.. Sairaammaksi kaikki siis muuttuu.. kunnes feces osuu tuulettimeen..

  Joten kandee siis varautua.. Kaikissa totalitaristisissakommunistisissa järjestelmissähän esim. nälänhätä on niittänyt väkeä miljoonittain.. eli kaapit täyteen säilykkeitä kun ne on vielä edullisia.. ja kun niitä saa vielä vapaasti ostaa.. kunnes alkaa säännöstely..

 3. Valtamediassa on valeuutisia Iljasta. Väitetään taikka luodaan kuvaa, että Iljaa olisi syytetty Jessin vainoamisesta. TODELLISUUDESSA Iljaa ei syytetty Jessin vainoamisesta. Joten ne on valeuutisia.

  Pyysin myös Valtakunnansyyttäjän Raija Toiviaista oikaisemaan uutiset, koska valtamedia uutisoi väärin syyttäjänviraston toiminnasta. Veikkaan että saan Raijalta vuoden päästä vastauksen: ”Meitä ei kiinnosta mitä hevonsontaa Suomen oikeuslaitoksesta kirjoietaan valtamediassa koskien ex-presidenttipyrkyri Iljaa, HÄHÄHÄHÄHÄÄHÄHHÄHÄÄHÄHÄÄ.”

  Iltasanomat:
  Kun Bäckmania ja MV-lehden päätoimittajana esiintynyttä Ilja Janitskinia vastaan nostetut syytteet Aron vainoamisesta etenivät aikanaan oikeuteen kesällä 2018, kyseistä Ylen sisällä ollutta henkilöä ei silti syytetty mistään.

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006248913.html?fbclid=IwAR0IF0mDDGiVosGvblcIfAkPuIiKzAq5xfqNAer8CF4LiJDaWYSv7-yuPbc

  Jutusta saa kuvan että Iljaa olisi syytetty ja tuomittu vainoamisesta. TODELLISUUDESSA ILJAA EI EDES SYYTETTY VAINOSTA, SAATI TUOMITTU.

  Jessikka Aro: ”Halusin vain tehdä tutkivan toimittajan työtä – Siksi haastoin vainoajat oikeuteen”
  Käräjäoikeus: ”Systemaattista vainoa”
  Jessikka Aron osalta tapahtumat saivat alkunsa, kun hän ryhtyi tutkimaan Venäjä-mielisiä nettitrolleja syksyllä 2014.

  Seuraavana keväänä hän julkaisi selvityksensä Pietarin niin sanotusta trollitehtaasta ja juttusarjan Venäjän trollit Suomessa, mistä hänet palkittiin Bonnierin suurella journalistipalkinnolla 2016.

  Samalla häntä vastaan alkoi vuosia kestänyt laaja mustamaalauskampanja sosiaalisessa mediassa ja sittemmin lakkautetussa MV-lehdessä.

  Lokakuussa 2018 Helsingin käräjäoikeus tuomitsi kampanjan päätekijän eli MV-sivuston päätoimittajana esiintyneen Ilja Janitskinin vuoden ja 10 kuukauden ehdottomaan vankeuteen.

  Muun muassa Venäjän valtiolliselle Risi-instituutille työskennellyt dosentti Johan Bäckmansai vuoden ehdollista vankeutta.

  Käräjäoikeuden mukaan kyse oli vainosta: suunnitelmallisesta ja pitkästä vihakampanjasta, jonka tarkoitus oli Aron maineen tuhoaminen. Tuomioista on valitettu hovioikeuteen, joka aloittaa asian käsittelyn ensi kuussa.

  https://www.apu.fi/artikkelit/jessikka-aro-halusin-vain-tehda-tutkivan-toimittajan-tyota-siksi-haastoin-vainoajat-oikeuteen

  YLELLÄ SAMAA FAKE NEWS:
  Ylen antaa kuvan että Iljaa olisi vainonnut Jessiä ja mm. siksi Ilja olisi tuomittu jättipitkään vankeustuomioon. TODELLISUUDESSA Iljaa ei edes syytetty vainoomisesta.

  Jessikka Aroon kohdistunutta vaino- ja mustamaalausjuttua käsiteltiin Helsingin käräjäoikeudessa viime vuonna. MV-lehden tuolloinen päätoimittaja
  Ilja Janitskintuomittiin vuodeksi ja kymmeneksi kuukaudeksi vankeuteen.

  https://yle.fi/uutiset/3-10983241?origin=rss

 4. Jessi kertoi tietokirjassa olevansa ”vapaata riistaa”

  Kumpaa Jessi tarkoitti tietokirjassaan ? Sitä että häntä metsästetään lihan vai turkiksen takia ?

  Hannibal
  Hannibal Feeds Paul His Own Brain | Hannibal (2001)
  https://www.youtube.com/watch?v=ibfBDKiw1ac

  riista
  Lihan tai turkiksen takia metsästettävät nisäkkäät ja linnut.

  https://www.suomisanakirja.fi/riista

  riista
  Lihan tai turkiksen takia metsästettävät nisäkkäät ja linnut.

  https://www.suomisanakirja.fi/riista

  WIKIPEDIA:

  Tieteen tarkoituksena on kertoa ympäröivästä maailmasta varmoja totuuksia

  Todellisuus ja yksittäisen ihmisen todellisuuskäsitys ovat toisistaan poikkeavia, mutta todellisuus on näistä tieteen tutkimuskohde. Tieteissä pidettyjen totuuksien kyseenalaistaminen on keskeistä. Tieteissä kerätään todistusaineistoa väitteiden tueksi. Tieteellinen menetelmä pyrkii olemaan objektiivinen, julkinen ja itseään korjaava.[3] Tieteellisessä menetelmässä hypoteesit ja teoriat täytyy osoittaa tosiksi reaalimaailmassa, eikä tieteessä saisi tukeutua vain a priori -ajatteluun
  Tieteellinen menetelmä pyrkii selittämään (esimerkiksi luonnossa ilmeneviä) tapahtumia toistettavissa olevalla tavalla ja niin, että tätä voidaan käyttää hyödyllisten ennusteiden tekemisessä.

  Tieteellinen menetelmä pyrkii selittämään (esimerkiksi luonnossa ilmeneviä) tapahtumia toistettavissa olevalla tavalla ja niin, että tätä voidaan käyttää hyödyllisten ennusteiden tekemisessä. Tämä tapahtuu havaintojen ja/tai kokeiden kautta. Kokeilla pyritään simuloimaan luonnossa ilmeneviä tapahtumia kontrolloiduissa olosuhteissa. Tieteellinen menetelmä tarjoaa objektiivisen menetelmän ratkaisujen löytämiseksi erilaisiin ongelmiin tieteen ja tekniikaneri aloilla

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Tiede

Kirjoita kommentti

Please enter your comment!
Please enter your name here