Joni Virtanen – Suomen ensimmäinen ihmis-Ken

Kuva: Rosa Kammonen

Joni Virtanen on 28-vuotias suosittu bloggaaja, tosi-tv-tähti, joka käy parhaillaan prosessia Suomen ensimmäiseksi Ihmis-Keniksi.

Joni on tällä hetkellä varmasti Suomen puhutuin aihe. Jokainen media janoaa pientä palasta Jonia. Tällä hetkellä Jonista on tekeillä myös dokumentti.

Miten idea ihmis-Ken prosessille lähti syntymään?

-Idea ihmisken prosessille kehittyi jo pidemmän aikaa mielessäni ja pohdin, missä vaiheessa alan tekemään jotain konkreettista, eli hakemaan apua kauneuskirurgiasta. Lopulta ns henkinen prosessi oli käyty läpi, niin ryhdyin hommiin. 

Joni on aikaisemminkin julkisuudessa nähty mm. Drag queenina ja vieraillut ”hottikset” sarjassa.

Nyt hänet varmasti jokainen tietää Suomen ihmis-Keninä.

Miltä tuntuu kantaa titteliä ihmis-Ken? 

-Ihmis-Ken titteli ei nyt ole kovin raskas titteli kannettavaksi ja koska olen itse ilmoittanut haluavani muistuttaa lähemmäs tuota kenbarbieta,  niin en ainakaan pahaksi laita jos siten minua tittelöidään. 

Prosessi tulee varmasti olemaan pitkä, kivulias ja kallis useiden kaunesleikkauksien takia.

Mikä oli ensimmäinen kauneusleikkaus? 

-Ensimmäinen kauneusleikkaus tapahtui vuonna 2014 ja se oli nenäleikkaus. Pientoimenpiteestä jos puhutaan, niin 2012 kokeilin ensimmäistä kertaa huulitäytettä.

Mitä sinulle on tähän mennessä tehty ja paljonko on edessä vielä?

-Tähän mennessä leikkauksia on ollut 3. Nenäleikkaus, rasvaimu, leukaimplantti. Pientoimenpiteitä: Täytetty huulet, poskipäät täyteaineella sekä laitettu botoxia mm otsaan. Paljon on vielä edessä, mutta menen fiiliksen mukaan ja mikä mielestäni kaipaa korjausta. Hiustensiirtoa havittelen mahdollisesti seuraavaksi. 

Käytätkö jotain tiettyä klinikkaa prosessissa?

-Olen jo vuosia ollut The look:n asiakas ja koska aina ollut tyytyväinen, niin jatkossakin tulen käyttämään heitä. He tuntevat ja tietävät mitä haluan sekä hoitaa hommansa moitteettomasti. 

Jokaisessa leikkauksessa on aina omat riskinsä, eikö leikkaukset pelota?

-Leikkauksessa on aina riskinsä ja jos peloista puhutaan, niin nukutus aina vähän pelottaa, mutta olen sinäänsä luottavaisin mielin, koska olen perus terve ihminen ja ennen jokaista leikkausta tehdään testejä sekä otetaan verikokeet, jotta kirurgi uskaltaa myös ottaa  asiakkaan operaatioon.

Mikä on tähän mennessä ollut kaikista kivuliain leikkaus? 

-Kaikki leikkaukset ollut kivuttomia,  mistä olenkin ollut näinä kaikkina kertoina Super yllättänyt. Ainoastaan hyvin pientä jomotusta koin parina ekana päivänä leukaimplantin jälkeen. Muuten en.

Miten läheisesi ovat ottaneet projektin?

-Osa läheisistä tulee ja mulla on myös kavereita, jotka on läpi käyneet kauneus  leikkauksia, joten samanhenkisiä ihmisiä löytyy lähipiiristä, mutta kyllä osa läheisistä ovat saattaneet sanoa ettei minulla olisi tarvetta johonkin toimenpiteeseen, mutta tietävät,  että jos haluan niin teen sen kaikesta huolimatta ja kunnioittavat minua muista syistä, joten heidän mielipiteistä ei ole syntynyt suurempaa ongelmaa. Annan jokaisen omistaa mielipiteet,  kuten itsekkin omaan vahvat mielipiteet ja pidän ne omanani.

Minkälaisen vastaanoton olet tuntemattomilta saanut?

-Olen saanut enimmäkseen hyvää palautetta mediassa sekä Somessa, mutta toki aina löytyy ihmisiä, jotka haluavat ilmaista itseänsä omalla tavallaan hyvin kärkkäästi,  mutta en anna sen vaikuttaa elämääni. Ongelma on enemmän heidän päässään,  kuin minun. 

Sinusta on myös kehitteillä dokumentti, haluaisitko kertoa siitä enemmän?

-Dokumentissa seurataan matkaani IhmisKen näköiseksi ja siinä syvennetään laajemmin ajatuksiini tämän prosessin ympärillä. Dokkarisa haastatellaan myös kavereitani, nähdään minut kaiken juhlahumun ja media härdellin ulkopuolella kotona rennosti juttelemassa asioista. Dokumentin kuvaukset on loppusuoralla ja dokumentti on 5 osainen joka esitetään huippukivan YouTube kanavalla, vaikka heidän brändi on seksiin viittaava, niin dokumenttini ei sisällä pornoa. He arvostavat erilaisuuttani ja halusivat lähteä tukemaan minua meneillään olevaan prosessiin ja näyttämään kansalle tarinani. Haluan vielä painottaa, vaikka dokumentti loppuu, niin prosessini jatkuu. Matkani ei tosiaan pääty tähän, se on vasta alkanut.

Joni Virtanen on hyvä sydämisin, avoin ja positiivisin ihminen kenet olen tavannut. 

Hän pystyy negatiiviset nettihuutelut kääntämään positiiviseksi.

Joni on kokenut todella paljon. Silti kaiken kokeman jälkeen hän on onnistunut kaiken kääntämään voitoksi.

Henkilökohtaisesti voin ylpeänä sanoa, että minulla on kunnia tuntea hänet.

Meillä on kunnia saada Joni vierailemaan nettiradioon 22.11.2018 klo:19.00 Radiota pääset kuuntelemaan nettiuutiset.fi/radio/

Jossa voitte esittää kysymyksiä hänelle.

Tätä ei kannata missata!

-J-

Kirjoita kommentti

Please enter your comment!
Please enter your name here