Jussi Halla-aho: Mediassa valitetaan usein siitä, että miljardööri George Sorosista on tullut alt-rightin ja kansallismielisten maalitaulu

Jussi Halla-aho kirjoittaa Facebookkiin seuraavasti:

”Liberaalissa” mediassa valitetaan usein siitä, että unkarilaissyntyisestä miljardööri George Sorosista on tullut alt-rightin ja kansallismielisten maalitaulu ja salaliittoteorioiden kohde niin Yhdysvalloissa kuin Euroopassakin.

”Liberaalissa” tarinankerronnassa Sorosin arvostelu nähdään myös antisemitistisenä. Ei siksi, että kukaan viittaisi Sorosin juutalaisuuteen, vaan siksi, että hän on juutalainen. On mielestäni aika erikoinen ajatus, että jonkun henkilön toimintaa ei saisi kyseenalaistaa ja arvostella, jos hän sattuu olemaan juutalainen; tai että hänen kyseenalaistamisensa ja arvostelunsa voisi johtua vain siitä, että hän on juutalainen.

Mitä ”salaliittoteorioihin” tulee, nykyään on tavanomaista syyttää ihmisiä salaliittoteoretisoinnista silloinkin, kun he arvostelevat ilmiöitä, joissa ei ole mitään salaista. Esimerkiksi Suomessa rasismi- ym. höpötutkijat pitävät salaliittoteoriana sitä näkemystä, että media suhtautuu naiivisti ja puolueellisesti maahanmuuttoon ja vihamielisesti maahanmuuttokriittisiin. Aivan kuin tässä olisi jotain epäselvää tai salaista.

George Soros kannattaa täysin avoimesti hyvin liberaalia maahanmuuttopolitiikkaa. Hän sanoo suoraan, että Euroopan pitäisi ottaa laillisesti sisään se määrä ihmisiä, joka nyt pyrkii tänne laittomasti. Hän myös rahoittaa avokätisesti poliitikkoja ja järjestöjä, jotka edistävät hänen agendaansa. Tämä ei ole salaista.

Tämän päivän Financial Timesissä kerrotaan, että vuonna 2004 Soros tuki George W. Bushin uudelleenvalintaa vastustanutta kampanjaa 27 miljoonalla dollarilla. Saman verran hän käytti Clintonin kampanjan tukemiseen vuonna 2016. Tänään käytäviin kongressin välivaaleihin hän on osallistunut 10 miljoonalla.

Kiinnostavaa on sekin, että kaikki ovat huolissaan oletetuista tai kuvitelluista ruplavirroista kansallismielisille puolueille ja pitävät niitä vaarallisena vaikuttamisena länsimaiden vaaleihin. Sen sijaan on salaliittoteoriaa ja antisemitismiä olla huolissaan Sorosin täysin avoimista dollarivirroista globalistipuolueille. Eikö se ole huolestuttavaa vaikuttamista?

Lähde: Jussi Halla-aho facebook

6 KOMMENTIT

  1. ”…Sorosin arvostelu nähdään myös antisemitistisenä. Ei siksi, että kukaan viittaisi Sorosin juutalaisuuteen, vaan siksi, että hän on juutalainen.” Tässä asiassa Mestari on väärässä. Harvoin hän on. Hän olettaa, että kukaan ei viittaa Sorosin juutalaisuuteen. Kyllä monikin viittaa. Suomessa esim. Vastarintaliike viittaa aina Sorosista puhessaan siihen, että hän on ”sionisti”, samoin tekee SKE:n väki useinkin. Tässä yhteydessä on huomattava, että äärioikeisto käyttää nykyään sanaa ”sionisti” synonyymina sanalle ”juutalainen”. Tämä johtuu siitä, että näin toimiessaan he voivat selittää, etteivät vihaa juutalaisina rotuna, vaan ainoastaan sionismia ideologiana. Pohjimmiltaan viha on samaa. Kyseessä on peittely-yritys, ja yritys valkopestä omaa juutalaisvihaa.

  2. Kuka tänäpäivänä enää lukee ”liberaalia” valemediaa? Itselleni riitti tämä kukttuurimarxilaisten propaganda jo vuosia sitten.

Kirjoita kommentti

Please enter your comment!
Please enter your name here