Jussi Halla-aho: Oulun lapsiraiskaussuma on nähtävä osana suurempaa ongelmaa – Raiskaukset ovat jäävuoren huippu

Jussi Halla-aho ottaa voimakkaasti kantaa facebookissa Oulun lapsiraiskauksiin.

Halla-aho:
Oulun lapsiraiskaussuma on nähtävä osana suurempaa ongelmaa. Lapsiin kohdistuvista, maahanmuuttajien tekemistä seksuaalirikoksista uutisoidaan epäsäännöllisen säännöllisesti. Suurin osa kaiketi jää uutisoimatta median ”vastuullisuuden” vuoksi.

Ongelma on se, että maassa on suuri ja kasvava joukko miehiä, jotka ovat kiinnostuneita hyvin nuorista tytöistä. En lähde ääneen arvelemaan, johtuuko tämä kulttuurista vai uskonnosta, koska sellaisista arveluista päätyy käräjille, mutta tekijöiden selittäminen häiriintyneiksi yksilöiksi on tapausten määrä huomioiden naiivia ja älyllisesti epärehellistä.

Raiskaukset ovat jäävuoren huippu. Suurten kaupunkien kauppakeskuksissa voidaan joka ilta nähdä maahanmuuttajamiesten laumoja, jotka piirittävät hyväksyntää ja ihailua kaipaavia pimuja. Miehillä on pahat mielessä, ja on väistämätöntä, että ikäviä uutisia tulee. Ja tulee. Ja tulee.

Näitä tyttöjä uhrataan ”vastuullisuuden” alttarille. Presidentti on hiljaa. Ministerit ovat hiljaa. Feministit ja lapsiasiavaltuutettu ovat hiljaa. Tavalliset kansalaiset puristelevat käsiä taskussa, koska he tietävät, että vihapuhepoliisi on valppaana.

Mitä kertoo länsimaisesta kulttuurista, yhteiskunnasta ja sivilisaatiosta se, että meillä ei ole keinoja eikä edes kiinnostusta puuttua tähän ilmiöön?

Lähde: Jussi Halla-aho facebook

Lue myös

https://51.68.84.119/tikkurilan-puukottajan-nimi-on/


11 KOMMENTIT

 1. no kenelle se tuli yllärinä, että oli matut asialla?
  Ja ei pysty ymmärtämään, miten jotkut vanhemmat ei valista lapsiaan näistä pedareista… parempi ku ei oo missään tekemisissä ja kiertää kaukaa

 2. Ylen toimitus Harhautaa Ihmisiä ja pimitää vakavia rikoksia jos kyse on heistä tai matuista

  Yle Jauhaa Vain Vastarinta Liikkeen lakkautuksesta aamun tv Uutisissa
  Vaikka Yle A studiossa Oli myös toisena aiheena se Lapsen Hyväksikäyttö asia
  Siitä ei sanakaan
  Ja sen Idiootti studio vieraan kommentit
  Hän alkoi syyllistämään Suomalaisia Miehiä
  Vielä Pahemmiksi pedoksi Kuin Nämä 7 matua
  Koska suomalaiset miehet suomen rikos historiassa olisivat syyllistyneet samanlaisen rikokseen
  Hän käski Myös suomalaisten pikku tyttöjen hakeutumaan hoitoon
  En tajua mistä se kommentti Kumpusi

  Tämän Ylen Akenda matujen törkeiden Rikosten pimittämisen Suojelu Journalismiin
  Harhautukset yrittämällä kääntää huomio johonkin muuhun
  Pitäisi jonkun Puuttua

  Jopa törkeää asian maton alle piilotelua Hys Journalismia
  matut ovat aina niin nuhteetomia
  vaikka raiskaisivat itse ylen toimittajan tyttären pahimmassa tapauksessa
  ja jonkun mitätömän asian esiin tuontia poliitisista syistä

  Valtamedia Toimittaja Lahdenperänkin Raiskaus Keissin epäilyjen laajentumisesta he ovat hiljaa onhan hän suuri palkittu Ex ylen Toimittaja
  Miettikää oikeasti järjellä mitä nämä YLEN toimittajat harjoittavat Systemaattisesti *Eli Pöyristyttävää *Moraalitonta* omiensa ja matu rikollisten suojelu aKenda Paskaa *

  Yle Uutiset klo 7.00
  https://areena.yle.fi/1-50024471

 3. Käsi laitetaan nyrkkiin taskussa valmiiksi. Seuraavaksi tupenrapinat ja alkaa tapahtumaan.

  Eiköhän Oulussa isät ole jo valmiina hoitelemaan asiaa itse… Heille ’oikeamielisten’ tarinat yksittäistapauksista, rikkaudesta tai lapsiin sekaantumisen suvaitsemisesta ei enää uppoa.

  Miten sairas pitää olla, jotta joukkoraistakaan ala-asteen lapsia? Eikö Saulikaan ole huolissaan?

 4. Globalistikommunistien mätä leiviää kuin syöpä,. Etäispesäkkeitä on jo ympäri maailmaa. Toivo kansalta on hiipumassa mutta tuomiot ovat tulossa, lähempänä kuin vallassa olevat petturit osaavat edes aavistaa.

  • Globalistikommunismi, myös vihervasemmistolaisuus, on huono kuvaus nykyiselle postmodernistiselle ajattelulle, vaikka sitä susosivatkin pääasiassa vasemmisto ja vihreä liike, mutta selvästi myös osa oikeistoa. Tuon ajattelun pääidea on, että elämisen tulee olla miellyttävää eikä rasittavaa kaikille olioille, ehkä kärpäsiä lukuunottamatta. Koirilla ja kisoillakin pitää olla ihmisoikeudet. Etuoikeuksia on annettava jollain tavalla elämän tavoissaan yleisestä poikkeaville jopa rikoksia tehneille.

 5. Jossain päin Eurooppaa vielä kansa räjähtää ja sitten se alkaa räjähdellä muuallakin ja lopulta jopa Suomessa.

  Sitä päivää suvakkihallinnot pelkäävät, myös Suomessa. Siksipä yrittävät tukkia suita lain voimalla, mutta se on epätoivoista haihattelua, joka ei pysäytä mitään. Korkeintaan vähän viivyttää.

Kirjoita kommentti

Please enter your comment!
Please enter your name here