JUURI NYT: Vartijan kaula viillettiin Tikkurilan kauppakeskuksessa auki – Poliisi pidätti epäillyn

Kuva tapahtumapaikalta

Vantaan Tikkurilassa tapahtui puukotus lauantaina puolenpäivän jälkeen. Rikoksesta epäilty on saatu poliisin haltuun  tapahtumapaikan läheltä.

Silminnäkijöiden mukaan uhrin kaulasta vuoti runsaasti verta ja uhrilla olisi ollut iso viiltohaava kaulassa.

Poliisi on tapauksesta erittäin vaitonainen. Poliisin tiedote:

”Vantaalla Tikkurilassa tapahtunut puukotus tänään 1.12.2018 noin kello 12.25. Rikoksesta epäilty on saatu poliisin haltuun nopeasti tapahtuman jälkeen. Poliisi aloittaa tapahtumasta esitutkinnan. Poliisi tiedottaa lisää sunnuntaina.”

Lähde: Poliisi

Lue myös

https://51.68.84.119/tikkurilan-kurkunviiltaja-ulkomaalainen/

15 KOMMENTIT

 1. Kyllä nuo pitäisi heti rangaistuksen jälkeen karkoittaa Suomesta. Ei voi olla niin, että saavat jäädä tänne. Milloin päättäjät tosissaan herää? Jossain vaiheessa varmasti kansa ottaa oikeuden omiin käsiin jos näitä vain hyssytellään.

 2. Oikein.Parasta ennalta ehkäisevää toimintaa on se että maahamuuttovirrasta tehdään loppu kertaheitolla ja kaikki palautetaan omaan maahansa. Ja Soinille niin kova potku perseeseen että ei tee mieli vähään aikaan suunnitella mitään GCM kotkotuksia ja vehkeilyjä. Tuollaiset puukkomiehet pitäisi heti tavoitettaessa ampua riekaleiksi. Vai vielä pitäisi soputtaa. Kansalaisia kusetetaan kahdesta suunnasta. Ensin hallitus ja sitten rättipäät joilla ei ole aikomustakaan sopeutua vaan ainoastaan käsky alistaa, raiskata ja murhata kaikki jotka joutuvat törmäyslinjalle. Tätäkö meidän pitää sietää. Pelätä perheidemme puolesta. Minä olen valmis antamaan samalla mitalla takaisin heti jos joku erehtyy yrittämään. Siinä erehtyvät pahasti.Ja silloin allah kutsuu omiaan.

 3. Olen samaa miueltä maahanmuuttajista. Tänne ei tarvitse kenenkään tulla siipeilemään Suomen verorahoilla. Jos tulee niin koulurukseen ja suomenkielen kursseille sen kautta töihin. Jos ei kiinnosta niin rajat kiinni.
  Rikoksia joita he täällä tekevät jäävät tuomiot minimaalisiksi. Tuomio rikokseksesta on paluulippu kotimaahan. Takaisin ei enää Suomeen pääse. Loppuu tämä niiden ja heidän sukulaisten hyysääminen täälläkin.
  Viime aikoina on saanut lukea kuinka he jokainen on saanut minimaalisen tuomion jos tuomiota lainkaan. Selvitty sakoilla minkä me veronmaksajat maksamme.
  Nyt kansanedustajille ja ministereille mietintään mitä he jatkossa haluavat Suomesta ja suomalaisuudesta. Tällainen ei mene muissa maissa läpi. Meillä Suomessa kyllä.

 4. Siinä niille saatanan vartijoille ruukuille epäonnistunut poliisit Toivottavasti et meni kunnolla auki se kurkku.. sitten vielä ihmettelette että miks me ollaan tätä mieltä kun te ootte aina kun näet mustalaisen niin ootte niiten perässä minimi tuomio puukotajalle

 5. Toki unohtamatta, että saadaan kivoja pelihetkiä, kokkaushetkiä ja kulttuurituntemusta, kuten Yle meitä suuressa viisaudessaan neuvoo. Mitäs nyt muutama ruumis ja naisten elämän uhraaminen kulttuurimarxismin alttarille. Ai niin lapsetkin saa raiskata mitäs tuosta. Kunhan vaan oma kansa pitää suunsa kiinni. Ainoat ”oikeat” mielipiteet sallittu. Meno on, kun Pohjois-Koreassa tai entisessä Neuvostoliitossa. Yksittäistapaus ei liity mitenkään mihinkään.

 6. Yksittäistapaus. Unelmaa ja kulttuuririkkautta. Nyt suvakit äkkiä Unelmaa konsertti pystyyn, leipomaan pullaa ja kutomaan sukkia pienille partavauvoille. Ei liity mihinkään mitenkään. Päättäjät ja suvakit uhraa suomalaiset lapset ja naiset kulttuurimarxismin alttarille. Asettamalla erityisesti naiset hengenvaaraan. Tekemällä suomalaisista orjia ja elättämään maahantunkeutujia. Vanhukset ja vähävaraiset jätetty heitteelle, mutta eihän suvakkia kiinnosta. Kunhan vaan pienet viattomat partalapset saa ilmaiseksi kaiken mitäs nyt muutama ruumis ja tuhansia raiskauksia ympäri Eurooppaa. Pääasia, että kansa pitää suunsa kiinni. Meno on saatana, kun jossain entisessä Neuvostoliitossa tai Pohjois-Koreassa. Tätä jos olet arvostelet sanallakaan niin Woooosh! olet nazi ja vihapuhuja.

 7. Äh idiootit. Olin paikalla ja näin vartijan taluttavan tyyppiä rappusiin ja ihan suomalainen liimanhaistelija se oli.

  • Hehheh Kutku. Paljastit ainoastaan oman typeryytesi. Tänään paljastui että Husseinhan se oli eikä mikään Heikki. Kunpa olisit lyönyt vetoa asiasta niin että joutuisit nyt hattusi syömään sen paskan kera mitä suustasi suolsit.

Kirjoita kommentti

Please enter your comment!
Please enter your name here