Kansalaisten turvallisuus ei kiinnosta muita puolueita PS:ää lukuunottamatta – hallituksen luottamusta ei haluta mitata

Yksikään puolue ei halunnut mittauttaa hallituksen luottamusta, mitä tuli liittyen maahanmuuttoon ja kansalaisten turvallisuuteen.

Suomen Uutiset kirjoittaa, että PS:n edustajat ovat olleet tyrmistyneitä tilanteesta, jossa kansalaisten turvallisuus on vaarantunut, mutta muut puolueet eivät osoita mitään kiinnostusta tilanteeseen.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmä pyysi muita oppositiopuoleita mukaan välikysymykseen siitä, onko hallitus onnistunut turvapaikkapolitiikassa, kotoutuksessa, kansalaisten suojelussa, yhteiskuntarauhan säilyttämisessä ja erityisesti lasten suojelussa.

Yksikään puolue ei halunnut olla mukana tässä kansallisesti merkittävässä kysymyksessä.

Suomen uutisten mukaan Oulussa ja muualla Suomessa paljastuneet maahanmuuttajataustaisten tekemät törkeät raiskausrikokset ovat perussuomalaisten mukaan jäävuoren huippu.

– Erityisesti Lähi-idästä ja Pohjois-Afrikasta tulevat siirtolaiset ovat yliedustettuja seksuaalirikostilastoissa. Tekijälle ennalta tuntemattomaan uhriin kohdistuvat katuraiskaukset ovat olleet ulkomaalaisten tekemiä, toteaa perussuomalaisten eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja Ville Tavio.

Tulijat ovat teloittaneet myös useita miehiä, vaikka teot ovat pääsääntöisesti olleet seksuaalisia ja kohdistuneet naisiin.

Lähde: Suomen Uutiset

7 KOMMENTIT

 1. Sipilä m,Orpo ja Risikko on vastuussa jokaisesta murhasta ja raiskauksesta Suomessa vuodelta 2015 tähän päivään ast jokaisesta erillinen syytös näille tuilevassa kansanoikeudessa

 2. Oulunlestapoliisit suojelee näitä raiskaajia ovat samaa rinkiä nämä lestat
  Pimittelee näitä raiskauksia Kanta Suomalaisilta
  Nämä lestapoliisit torille koirankusitolpaksi ja käpyperseseen ei näillä muuta virkaa ole Suomalaisessa yhteiskunnassa saatanan pedofiilit

  • Ensi kaudella persut ovat joka tapauksessa oppositiossa ja vailla paljoa vaikuttamismahdollisuutta, sen ymmärtää pöljempikin politiikan seuraaja.
   Ensi kaudella tulee olemaan suvakkimeininkiä siitä riippumatta onko persuilla esim. kymmenen vaiko kolmetoista kansanedustajaa.
   Kuitenkin jos nyt äänestää persuja, niin todennäköisesti suurimmilta osin samat valitaan ketkä olivat SSS politiikassa mukana sekä muun muassa sorkkimassa perustuslakia pikavauhdilla eli hutiloiden avaamassa maata yhä syvemmin poliisivaltioksi.
   Miltei samat valitaan sitten taas sitäkin seuraavalle kaudelle. Not good at all.
   Ymmärtäen aivan varmat realiteetit ensi hallituskaudesta kannattaa pikemminkin hyödyttää persuja itseään pistämällä pihalle sitä vanhaa porukkaa ketkä ovat olleet turhia tai vahingollisia ja paras keino siihen on äänestää ek:n ulkopuolisista puolueista olevia ehdokkaita.
   Se olisi tervehdyttävä signaali, ikäänkuin tervehdyttävää kuppausta jotta parempi puhtaampi uusi veri (ilman nykyisten syntitaakkaa Soinin tukemisesta jne. jne.) saisi tilaa.
   Lisäksi SuomenUutiset ehkä alkaisi julkaisemaan laajemman kentän mielipiteitä, eli antaa tilaa monille uusille kasvoille.
   Sitä seuraavalle ek- kaudelle voisi siten tulla monta uutta ja parempaa (ja toivottavasti itsenäisempää!) PS edustajaa.

   Niillä ”eväillä” mitä PS juuri nyt toimii ja koska se tulee olemaan oppositionkin marginaalissa niin Reformi, IPU, ja jopa SKE ovat aivan varmasti parempia vaihtoehtoja (ei persettään myyville eikä perseellään rulettia pelaaville) kansallismielisille.
   Tiedetäänhän sekin että PS on todistanut pitkälti olevansa Natopuoluekin. Kokkareita ja Keskareita ovat peesanneet hivutushommissa sun muissa jutuissa ihan tarpeeksi niin hallituksessa kuin oppositiossa.

   Itse aion äänestää IPUa mutta arvioin tilanteen uudelleen sitä seuraavalla kaudella, mutta jos edustajisto ja meininki on lähellä sitä mitä se nyt on ollut niin sehän olisi kontrolloidun (näennäis-)opposition äänestämistä josta jäisi taas vain paha maku suuhun, kuten tästäkin kuluneesta kaudesta monelle on niin monelle jäänyt.

   • Eikös ne paskat jo pyyhkiytyneet pois persuista (siniset)? Meillä on laiton hallitus jossa on ministereinä äärettömän tyhmiä ihmisiä.
    Jo se että vedotaan johonkin katollilaisuuteen hyväksyessään pedofilian on todella väärin
    eikä tuonkaltaista pidä missään nimessä hyväksyä.

    • Aikalailla näennäismuutos sillä vain muutamalla hyötyä saanut/saava näki tarpeeksi syytä paljastaa poliittiset korttinsa loikkauksella. Olihan siinä aidalla istuvaa opportunistiakin sekä edes takas loikkaavaakin (miksi otettiin takaisin – käsittämätöntä).
     Sen katolilaisen sätkynuken valtaosa persuista kuitenkin äänestivät johtajakseen kerta toisensa jälkeen vaikka hänen puheiden perusteella oli jo vuosia ennen nykyistä hallitusta selvillä se että hän vastustaa ihmisen vapautta tehdä omat valinnat ja arviot lääketieteellisissä asioissa, hänen natokiimansa, hänen veljeilevä flirtti ja sokeus mitä tulee globalistivaltioiden tekemään, pakolaisuusongelmiakin synnyttävään politiikkaan, sodankäyntiin, proxy sodankäyntiin, globalistien kansainväliseen uusliberaaliin (”uuskolonialistiseen”) talousjärjestelmään ja taloudelliseen sodankäyntiin, eli monimuotoinen globalisaattorien lakeijuus; se että hän ei tulisi Faragen lailla viemään Suomen ulos EUsta ja eurosta vaan pelkkää tyhjää räksytystä koko ukko; se että hänen visionsa olisi kiristää jo tiukoilla olevia työttömiä jo ennen kuin eurosta (kilpailukyky, sisäiset markkinat jne.) erottaisiin ja verotusta sun muita rakenteita muutettaisiin niin että yrittäjyys kannattaisi ja ostovoima olisi olemassa/rakennettaisiin oman keskuspankin kautta.
     Sitä miestä ainakin miltei ne kaikki tollot tukivat. Se itsessään paljastaa hyvinkin paljon heidän kyvyistään. Soinin toimet ja kansan pettäminen hallituksessa ei itse asiassa tullut yllätyksenä ollenkaan vaan oli odotettavissa.

     Kun lukee niitä ennalta arvattavia ja toistettuja latteuksia mitä monet persuedustajat kirjoittavat (selkein esimerkki Pirkko R-L) niin ihmettee että eikö oikeasti löydy kentältä parempaa.
     Tällä hetkellä muissa vaihtoehtoisissa puolueissa on paljon terävämpiä hampaita ja aivoja.
     Ensi kaudelle tulee PS kansanedustajiksi suurimmilta osin se sama vanha Soinia ja sen luihukavereita pitkään tukenut puolisokea poppoo joka vielä hallitustaipaleella eduskuntasalissa istui hiljaa äänestäen sillä napilla mitä käskettiin ja äänestivätpähän vielä kansalaisvakoilulain puolesta sinttuilun jälkeenkin.

     Kumpi on parempi: Se että yksi vähemmistöporukka istuu salissa ja puhuu haittasiirtolaisuudesta mutta muuten on passivinen tai jopa auttaen globalistien monimuotoisissa projekteissa, vaiko se että sinne eduskuntaan tai muualle saadaan nkyviin väkeä ketkä tiedostavat kokonaisuuden ja näinollen myös tekisivät kokonaisvaltaisesti isänmaallista politiikkaa?

Kirjoita kommentti

Please enter your comment!
Please enter your name here