Keravan henkirikosepäily: Kaikki asianosaiset ulkomaalaistaustaisia

Asiaosaiset henkilöt ovat kaikki ulkomaalaistaustaisia. Tapauksesta on otettu kiinni 32-vuotias mies ja 37-vuotias nainen rikoksesta epäiltynä. Uhri oli 56-vuotias mies

Hätäkeskus antoi poliisille 9.12.2018 aamuyöllä tehtävän useamman henkilön tappelusta Keravan asemalla. Tapahtumapaikalla poliisi löysi henkilön tiedottomassa tilassa ja paikalla saatujen havaintojen perusteella uhriin oli kohdistettu väkivaltaa. Uhri menehtyi elvytystoimenpiteistä huolimatta. Poliisin tekemien selvitysten perusteella on syytä epäillä, että uhrin menehtyminen johtui tähän kohdistetun ulkoisen väkivallan seurauksena.

Poliisi otti kiinni tapahtumapaikan läheisyydestä pian tapahtuman jälkeen kaksi henkilöä, joiden on syytä epäillä syyllistyneen tappoon uhriin kohdistetun väkivallan perusteella.

Poliisin tiedote:
Yöllisen henkirikoksen esitutkinta on edistynyt ja asian johdosta on otettu kiinni vuonna 1986 syntynyt mies sekä vuonna 1981 syntynyt nainen rikoksesta epäiltyinä. Esitutkinnassa on selvinnyt, että on syytä epäillä uhrin pahoinpitelyn ja menehtymisen tapahtuneen miehen ja naisen toimesta yhdessä tuumin.

 

Lähde: Poliisi

4 KOMMENTIT

  1. ”Kaikki asianosaiset ulkomaalaistaustaisia”.
    Olipa hyvä että ei sentään ihmishenkiä menetetty!

  2. Ei saa sitten karkottaa.
    Ja jos kansalaisuutta ei vielä ole niin mahdollisuus siihen on edelleen olemassa.
    Lopputulosta odotellessa sijoitus täyden palvelun hotelliin.

Kirjoita kommentti

Please enter your comment!
Please enter your name here