”Kuivaseksi”? -Mitä, missä, miksi

Naisten alistaminen synnytyskoneiksi ja huvitteluvälineiksi on osa vakiintunutta tapakulttuuria suuressa osassa maailmaa, ellei suurimmassa, -ja on ollut sitä lukemattomien sukupolvien ajan. Nykyaikaisissa afrikkalaisissa valtioissa onkin jatkuvia terveys- ja asennekasvatus-kampanjoja, joilla perinteitä pyritään muttamaan. Ikäväkyllä näyttää siltä että muutoksia voidaan odottaa vasta sukupolvien päästä? Julkaisemme vähän vanhan utta ajankohtaisen  tarkastelun aiheeseen.

Suomalainen kansaedustaja Irina Krohn raportoi eräässä lehtikirjoituksessaan Keniassa näkemästään kampanjajulisteesta. Suurikokoinen taulu tien varrella yrittää vakuuttaa ohikulkijat, miespuoliset autoilijat, siitä, että ”ympärileikkaamattomuus ei vähennä miehen nautintoa yhdynnässä”. Paikalliset miehet ovatkin mieltyneet kuivaseksiin, eli yhdyntään jossa nainen ei ole kiihoittunut. Kuivassa elimessä kun kitka on suurempi. Voinee vain kuvitella, millaisissa paimentolais-oloissa moinen miehinen itsekkyys on voinut vakiintua maan tavaksi.

Kansanedustaja Marjatta Vehkaoja on myös vaikuttunut afrikkalaisesta seksuaalikulttuurista:

”Kehitysapua antavan maan edustajana jotenkin loukkasi, ettei seksikäyttäytymistä olla kohdemaissa valmiita muuttamaan. Traditioihin kuuluu aloittaa seksisuhteet aikaisin eikä suojattu seksi kuulu tapoihin. Seksuaalinen uskottomuus on pikemmin tapa kuin poikkeus. HIV-AIDS-ongelmien takia erityisesti nuoret tytöt ovat haluttua riistaa seksimarkkinoilla. Monet miehet arvelevat jopa parantuvansa AIDS:sta jos makaavat neitsyiden – jopa omien tyttäriensä – kanssa. Sambian ns. kuivaseksi tehostaa tartunnan vaaraa.” (Marjatta Vehkaojan yhteyslehdykkä 1/2000)

Kuivaseksiä eteläisessä Afrikassa käsittelee myös Ylioppilaslehden (18-99) Malawi-raportti:

”Aidsin ja muiden sukupuolitautien leviämistä lisää yleinen tapa harrastaa kuivaseksiä, dry sex. Nainen kuivaa esimerkiksi froteepyyhkeellä emättimensä, jotta seksi olisi miehelle miellyttävämpää.

Lähes kaikilla naisilla on jokin emätintulehdus puutteellisen kuukautishygienian vuoksi, joten heillä on paljon vuotoja ja hajuja, jotka halutaan pois. Samalla tartuntariski kasvaa, kun suojaavaa limakalvoa ei ole, (Väestöliiton asiantuntijalääkäri) Pirkko Kiviluotokertoo.”

Maailma on nykyisin vielä pienempi, kuin noita sanoja kirjoitettaessa. Siksi meidän tulee perehtyä myös muihin kulttuureihin, -ennakkoluulottomasti.

Luettavaa:

4 KOMMENTIT

 1. https://kantasuomalainen.net/2019/08/23/halyyttava-tilasto-helsingissa-alle-10-vuotiaista-lapsista-on-jo-yli-puolet-muslimeita/

  Suurin kusetus on mailmamme muoto joka saa vitun verran hermostumaan kuinka massat voivat olla niin tyhmiä ettei jaksa mennä meren rantaa ja katsomaan suuri zoomisella kaukoputkella tai hyvällä lämpökameralla kuinka kauksi näkevät esim pienen kalastus aluksen ym muun kohteen! Suurin osa täälläkin on nollat taulussa asian suhteen joka on suurin valhe kaikista ja kovana kakkosena holokaustit ym!!

  Liiallinen salaliitoista vouhottaminen joka käänteessä on toki turhaa. Litteän maan teoriat esimerkiksi vievät uskottavuutta todellistenkin salaliittojen käsittelyltä. Mutta vaikka monet mieltävät myös globalistien pyrkimykset maailman hallintaan pelkiksi salaliittoteorioiksi, niin Alt-Market-sivustoa edustava Brandon Smith on osannut ennustaa mm. Brexit-äänestyksen tuloksen ja Donald Trumpin valinnan presidentiksi. Hän on kuitenkin todennut, että ellei maailmassa olisi globalisteja, olisi hänen hyvin vaikea ennustaa menestyksekkäästi yhtään mitään.9

  TÄMÄN LAINAUKSEN JÄLKEEN koko artikkeli menetti uskottavuutensa ja monen muunkin takia! Esim crypto juutalaisista ei juuri sanaakaan ja jos nytten on aivopesu on näin lujaa lapsesta asti että ei tajua tai dissonenssi iskee näin kovaa ettei voi käyttää aikaa katsomaan ”litteän” maan teoriaa niin voi jumalauta! Kukaan ei väitä että maa on kiekko vaan sitä että ei ainakaan pallo ja kaikki tieteelliset faktat ovat puolella! Tämä asia on suurin josta löytyy eniten kontroilloituja oppositioita! Kertoo osan totuudesta mutta sitten esittävät tyhmää tai muuten joka vie uskottavuuden heiltä!! SAmoin kuin kaikissa eliittiä vaivaavissa totuuksissa! Joka ainoa maa on mukana kusetuksessa, muutenhan ei tarvittaisi kaikkia kieltoa antartikselle ja jos uskotte että heitä kiinnostaa pigviinit niin uskoni ihmiskuntaan on loppunut!! Katsokaa lentoreittejä ym! Olihan se itselleki yllätys että tämäkin asia oli kusetus!!

 2. Eiköhän myydä hutisalo. somaLi ja tuppurainen afrikkaan neekereille.
  Saadaan hyvä hinta ja maailma pelastuu.

 3. No, tuo on maan tapa. Eli, mikä me olemme sanomaan että ”kuivaseksi” on pahasta jos kerran paikalliset siitä pitävät? Se on osa heidän kulttuuriaan kuten laiskuus ja ymprileikkauksetkin.

  Ihan samalla tavalla hekin voisivat sanoa meille että naisen ei tule kiihtottua tai nauttia seksistä. Se on vain miehen oikeus. Ja he voisivat olla hyvinkin tuomitsevia meitä kohtaan. Mutta laiskoina eivät jaksa nähdä vaivaa.

  Niin että, eikös anneta niiden pitää tapansa sielä missä asuvat. Ja pitää ne sielä missä asuvat.

Kirjoita kommentti

Please enter your comment!
Please enter your name here