Mielipide: Polkupyörä Valtterille, raiskatulle ei sanaakaan

Presidentti Niinstö huolestui aikanaan suuresti Valtterin jäätyä bussipysäkille.

Nykyisestä joukkoraiskausaallosta presidentti, sen enempää kuin muutkaan päättäjät, ei sano mitään.

Onko nyt niin, että nämä raiskaukset eivät mitenkään liikuta maamme päättäjiä, vai onko otettu käyttöön asenne ”ei vois vähempää kiinnostaa”?

Se, että asia lakaistaan maton alle ja pois herrojen mielistä, ei tosiasiaa muuta eikä vallankaan poista.

Puhe kulttuurin rikastuttamisesta, mitä suvakit tässä yhteydessä harrastavat, on suoranainen loukkaus raiskattuja ja kansan oikeustajua kohtaan.

Lähde: Sosiaalinen media

Lue myös:

https://51.68.84.119/seitseman-henkiloa-vangittu-oulussa-torkeaan-lapseen-kohdistuvaan-seksuaalirikokseen-epailtyina/

7 KOMMENTIT

 1. tämä jos mikään kertoo päättäjiemme mädännäisyydestä….en ole koskaan uskonut jopo-saleen…mukamas työläisten ystävä, oli presidentin vaalien aikana mainoksessa, ja vi##n viikset. ennen sitä oli työläiset kyykkyyn…ja vielä roska lehti vääristelijä hs kehuu että gallupit näyttää suomenkansan uskovan saleen…tässä tehdään pilkkaa veronmaksajista.

 2. Aikamoista kettuilua oli tuokin valtterillle pyörä kun ei bussiin hyväksytä.Valtteri nyt siellä palelee ja kaverit paahtaa bussilla ohi.

 3. Perkele ! Jos kansa olis katsonut Salen silmiä niin ainakin jotkut olis nähny että ihan paska jätkä !
  Mä en äänestäny Salea siks et näin jo silloin et ihan peeee jätkä, ei kommentoi juurikaan mihinkään
  ja jos kommentoi niin mennään vitun sipilän mukaan !!!

 4. Tää juttu on kyllä niin typerää rinnastusta, etten ole tällaista ennen nähnytkään. Kun joku ääliö ei tiedä, mikä on presidentin tehtävä eikä tajua, että tuomioistuimet jo hoitaa näitä juttuja… Mutta pässit on pässejä ja aasit aaseja. Tuskin niitten päähän saisi taottua järkeä edes vasaralla. Ja tämä mielipide ei tarkoita sitä, että pienimmässäkään määrin puolustaisin näitä raiskaajia.

  • Kyse on mielipidevaikuttamisesta, sillä korostetaan sitä hehkutettua arvopohjaa, ”länsimaisia arvoja”. Joko ymmärrät ”pässi”

   • Oikeuslaitos kyllä hoitaa noi rikolliset. Tuomiot voisivat olla isompia, mutta hoitaa kuitenkin.

    Sisäpolitiikkahan ei kuulu presidentin vastuulle. Juristina presidenttimme kyllä varmasti luottaa siihen, että syylliset tuomitaan.

    Mutta jos presidentti sitten päättää ottaa kantaa joihinkin Suomessa tapahtuviin juttuihin, niin sen hän voi vapaasti tehdä. Kuten tässä Valtterin tapauksessa. Hienoahan se oli, että presidentti otti kantaa siihen! Mutta jos joku alkaa nyt tehdä yhteenvetoja siitä, että ”tästä presidentti puhui, tästä ei, tästä puhui, tästä ei, tästä puhui, tästä ei”, ja alkaa tehdä sen perusteella jotain johtopäätöksiä presidenttimme arvoista… Sellainen henkilö ei vaan yhtään ymmärrä, mitkä asiat kuuluvat presidentin toimenkuvaan.

 5. Viimeistä hallitusta kasatessa, hän otti kantaa, ettei persut mahdu hallitukseen, kun Halla-aho oli kertonut julkisuudessa ettei tykkää lapsiin sekaantujista ja sai tuomion, ettei tuomittu ole harrastanut jatkuvaa päivittäistä katumista ääneen kaikkialla, ettei sellainen sovi hallitukseen, nyt häneltä tuli pres. melkein kultturiteosta vihapuhetta, katuukohan hän päivittäin? On se varmaan noloa jos heidän täytyy tulla persujen linjalle!

Kirjoita kommentti

Please enter your comment!
Please enter your name here