Motoristi kuoli onnettomuudessa – Poliisi näreissään ihmiset jäivät kuvaamaan onnettomuuspaikalle

Moottoripyörä ajoi eilen 28.9.19 poliisipartiota vastaan Salossa Sepänkadulla. Moottoripyörä ajoi 40km/h nopeusrajoitusalueella poliisiautossa olleen tutkan mukaan nopeutta 69km/h, jonka johdosta poliisi kääntyi moottoripyörän perään. Moottoripyörä kuitenkin katosi poliisin näkyvistä välittömästi ja seuraavaksi poliisi sai havainnon moottoripyörästä tie 110 ja Hämeentien risteyksessä. Risteyksessä moottoripyöräilijä oli ajanut kolarin ja hän oli menehtynyt tapahtumapaikalla.

Moottoripyöräilijä oli onnettomuudessa ajanut tietä 110 Turun suunnasta ja ohittanut punaisiin liikennevaloihin pysähtynyttä autojonoa oikealta, jatkanut päin punaista liikennevaloa, osuen risteävää Hämeentietä ajaneen henkilöauton oikeaan kylkeen.

Henkilöautossa oli 3 henkeä jotka eivät loukkaantuneet vakavasti.

Moottoripyörän kuljettaja oli 1981-syntynyt mies.

Poliisi haluaa taas muistuttaa erittäin ikävästä ja vaarallisesta toiminnasta jota tälläkin onnettomuuspaikalla tapahtui. Sivulliset pysähtyvät onnettomuuspaikalle ja alkoivat kuvata kännykkäkameroilla onnettomuuspaikkaa. Sen lisäksi että toiminnalla vaarannetaan pelastustoimia, aiheuttaa se ruuhkia sekä se lisää riskiä lisäonnettomuudelle ja loukkaan uhrien yksityisyyttä.

Lähde: Poliisi

Kirjoita kommentti

Please enter your comment!
Please enter your name here