NATO-vetoinen salainen hybridikeskus uhkaa demokratiaa

LiquidLibrary

Demokraattisesti ajattelevat suomalaiset ovat huolestuneita Helsingissä majaansa pitävästä niin sanotusta ”Hybridiosaamiskeskuksesta”, jonka toiminnasta ei tiedetä mitään.

Hybridikeskuksesta annetun lain mukaan sen työntekijöillä on täydellinen syytesuoja, sinne ei saa tehdä kotietsintää eikä sen työntekijöitä saa tuomita oikeudessa. Tämä viittaisi siihen, että Hybridikeskuksen toimenkuvana on laittomuuksien tai jopa rikosten tekeminen.

Some-keskusteluissa Hybridikeskusta on pidetty NATO:n ja CIA:n vakoilukeskuksena, jonka pääasiallisena tehtävä on valmistella Suomen NATO-jäsenyyttä vainoamalla suomalaisen rauhanopposition aktivisteja. Myös tuoretta MV-näytösoikeudenkäyntiä NATO-mielisine ”todistajineen” pidetään eräänä Hybridikeskuksen voimannäyttönä.

Eduskunnan suuren valiokunnan pääsihteeri Peter Saramo on äskettäin Facebookissa kiinnittänyt huomiota siihen, että Hybridikeskuksen tehtävä on täysin määrittelemätön ja keskuksen työntekijöillä on täydellinen syytesuoja, mikä on Suomessa täysin uutta ja ainutlaatuista.

Valtiopäiväneuvos ja demariveteraani Mikko Elo on analysoinut Facebook-sivullaan Hybridikeskuksen tehtäviä tarkemmin. Elon mukaan Hybridikeskus on perustettu toteuttamaan psykologisia ja väkivaltaisia operaatioita, joiden tarkoitus Elon mukaan on ”estää poliittisen vallan arvostelu, estää NATO:n arvostelu, estää järjestäytymättömän median toiminta ja kerätä tietoa keskuksen toiminnan arvostelijoista”.

Kun NATO:n väkivalta- ja tiedustelukoneistot soluttautuvat yhä syvemmälle Suomeen, Hybridikeskuksen keskeinen tehtävä on NATO:n keskeisten ja vaikutusvaltaisten vastustajien eliminoinnissa. Hybridikeskusta on pidetty jopa valmiina sodanajan organisaationa, jonka tehtävänä on rauhanopposition väkivaltainen likvidointi.

”Pahinta hybridikeskuksessa on se, että esim. suomalaisilla ei ole mitään mahdollisuutta tietää kehen keskus kohdistaa hyökkäyksensä ja miten sen toiminta näkyy vaikkapa somessa, mediassa ja eduskunnassa. Kettu on päästetty kanatarhaan, on liian laimea vertaus tähän. Luovutetaan siis päätöksenteko maanalaisille salaseuroille, kuten 1917 ja 1930-luvulla tehtiin sodan saamiseksi aikaan”, Mikko Punkari kirjoittaa Elon Faceook-sivuilla.

Elon kertoo Facebook-sivuillaan, että Hybridikeskuksen avajaisiin osallistunut Punkari oli seurannut siellä silloisen valtioneuvoston viestintäjohtajan Markku Mantilan esitelmää. Mantila oli kalvoilta esittänyt Hybridikeskuksen keskeisiksi tehtäviksi mm. ”estää NATO-vastainen tiedottaminen, estää poliittisen vallan arvostelu ja negatiivinen vaaleihin vaikuttaminen, estää Venäjän tiedotustoiminnan vaikuttaminen sekä yleensä järjestäytymättömän median toiminta, kerätä tietoja keskuksen intressien vastaisista toimijoista, sekä olla asiantuntijana alan oikeudenkäynneissä”.

Tuskin on sattumaa, että samainen Markku Mantila on sittemmin siirtynyt suoraan NATO:n palvelukseen Suomen ulkopuolelle Latviaan, missä toimii NATO:n iso vakoilu- ja diversiokeskus. Myös monet muut suomalaiset, erityisesti Yleisradion toimittajat, siirtyvät mielellään suoraan NATO:n sotilasorganisaation palvelukseen sen jälkeen, kun ovat levittäneet vuosia NATO:n vihapuhetta toimittajana esiintyen. Onko se jonkinlainen palkintovirka?

Joka tapauksessa Suomen maaperällä toimii salainen organisaatio, joka kerää meistä tietoa, puuttuu yhteiskuntaan ja politiikkaan haluamallaan tavalla ja hyökkää tarpeen vaatiessa väkivaltaisesti yksittäisiä ei-toivottuja ihmisiä ja toisinajattelijoita vastaan. Vastuuseen ei saada ketään, koska keskuksen työntekijöillä on syytesuoja, keskukseen ei saa tehdä kotietsintää eikä keskuksen työntekijöitä saa edes tuomita oikeudessa.

Kun suomalaisista ylivoimainen enemmistö vastustaa NATO-jäsenyyttä, on selvää, että Hybridikeskuksen tulilinjalla on enemmistö suomalaisista.

 

 

 

 

 

Kirjoita kommentti

Please enter your comment!
Please enter your name here