Olli Immonen: Surullinen päivä Suomelle – Mykkänen sitoutti Suomen GCM-sopimukseen

Sisäministeri Kai Mykkänen on Marokossa edustamassa Suomea GCM-kokouksessa.

PS:n kansanedustaja Olli Immonen kirjoittaa Facebookissa tämän olevan surullinen päivä Suomelle, sillä sisäministeri Kai Mykkänen on edustamassa Suomea kokouksessa, jossa se sitoutui GCM-sopimukseen.

Olli Immonen kirjoittaa:

”Surullinen päivä Suomelle. Suomi sitoutui tänään Marokossa järjestetyssä YK:n siirtolaisuuskokouksessa tuhoisaan GCM-sopimukseen. Sopimuksen ulkopuolelle ymmärsivät jäädä mm. Yhdysvallat, Itävalta, Australia, Italia, Dominikaaninen tasavalta, Tšekin tasavalta, Unkari, Puola, Latvia ja Slovakia. Nostan hattua näille maille.

Suomen edustajana kokoukseen osallistui kokoomuslainen sisäministeri Kai Mykkänen.

Sopimusta on puolusteltu sillä, ettei se ole oikeudellisesti sitova. Suomi tuskin kuitenkaan sitoutuisi mihinkään sopimukseen sillä periaatteella, ettei se aio noudattaa sopimusta. Suomella on tapana sitoutua kaikkiin sopimuksiin orjallisesti, kuten nähtiin mm. vapaaehtoisen taakanjakomekanismin yhteydessä.

Mitään julkista keskustelua sopimuksesta ei Suomessa käyty.”

Lähde: Facebook

Lue myös:

https://51.68.84.119/gcm-sopimus-tekee-maahanmuuton-arvostelusta-rikollista-toimintaa/

16 KOMMENTIT

 1. Kaksi vaihtoehtoa: Mykkänen on tyhmä tai mykkänen tajuaa olevansa Isänmaan petturi. Molemmissa tapauksissa rikos Suomea/Suomalaisia kohtaan.
  Itse katson että mykkänen on sekä tyhmä että isänmaanpetturi, joten hirteen.
  Olen vihapuhunut PISTE

 2. Mykkänen teki siis itsestään aika epäsuositun miehen Suomen maahan. No ei kovin älykäs peliliike. Luuleko se olevansa vallan kahvassa vielä seuraavien vaalien jälkeenkin? Eikö hän ymmärrä mihin suuntaan politiikka Euroopassa on menossa ja että kansallismielinen politiikka tulee ottamaan Suomenkin politiikan haltuun? Tuon miehen en antaisi taktikoida edes kimblen peluussa puolestani.

 3. Mykkänen luulee kait allekirjoittaneensa työsopimuksen hyvään EU-virkaan, mutta voi jäädä pyrkyrille vielä luu käteen.

 4. Jos valta Suomessa joskus vaihtuu, Mykkänen tulee asettaa muiden sopimuksen tukijoiden kanssa syytteeseen maan petoksesta siinä tapauksessa, jos maahanmutto on tuottanut taloudellista tai muuta vahinkoa suomalaisille.

  Todennäköisesti Mykkänen elää turvassa. Suomessa ei toistu Ruotsin kuvio. Vastarinta voi saada vaaleissa suuren eduskuntaryhmän jopa enemmistön. Mutta Suomessa toisin kuin Ruotsissa, kolme muuta suurta muodostavat kuitenkin enemmistön ja muodostavat hallituksen tuttuun sateenkaarihallitus tapaan ja entinen touhu jatkuu.

 5. Eikös maanpetturuudesta voi menettää kansalaisuuden? Sitähän tuo juurikin on ja toivottavasti seuraamukset sen mukaiset

 6. Tunteva ahkera väkivaltainen hakaristi lippu *yksinään yössä * itkuisena ja parjatuna hylkiönä kosto mielessä

  Jos Katsoit *Vain Tänään* Ylen 20.30 Tv Uutiset
  Et Varmastikaan Tiedä Että Supon Tarkailussa on 370 Jihadistia

  Syy Siihen On Että YLE ei kerro Asiasta Mitään Uutis lähetyksesään

  Oudosti myöskän tämän päivän uutislähetyksiä ei ole tripatty yle areenaan Klo 17.00 Jälkeen

  Jonkun Virkaama Nazi lippu On Edeleen se Pahin Asia 20.30 Uutisissa

  Joka Yksitäisenä Materiaalisena Aineelisena Esineenä
  Kuristaa* Ääri Vasemmistolaisia Hengiltä* Pukeutuu Maihin Nousu Sapaisiin
  Ja Potkii Somaleita päähän Kun Sen Omistaja On Nukkumassa
  Vaikka

  *Hakaristi Lipulla Ei Ole Jalkoja* Tai Mielipiteitä Tai Atteita Vaan Silä Ihmisellä Joka Sitä Heilutaa

  Vähän Sama Tyyliin Kuin Autot Tekevät Terroristi Iskuja Ilma Kuskia Ylen Mielestä
  Rekka Terroristi iskut* Yleistyneet Lööpeissä

  SItä Nämä Ylen Typerykset Eivät Tajua Näköjään

  Alaston Uusio Nazi saunaussa Ilman Nazi Tunnuksia Lippua
  On kuitenkin sama Asia Sama uhka

  Vihervasuri tomitajien pahin Painajainen jopa alasti

  Sama Järjen vastain Mytologinen Ajatelutapa Tässä Esimerkissä

  He Ylen Kukkahattu Valaat Yrittävät Laihdutaa lopetamalla makkara paketien ostamisen
  Mutta Tilalle He Alkavatkin Syömään Kebab Lihaa Ja Lihominen Jatkuu

  Sen Jälkeen He Tekevät Syytekirjelmän Kebab Myyjälle Ja Syytävät Heitä Lihomisestaan

  Tai eivät Tee Koska Sen Kebabin Myyjä On matu

  Siksi He syövät Itsensä Hengiltä *Hyvyytään*

  PS on aika Hulestutavaa Että Meillä On Valtion Media
  Joka Yritää Suojella Mamu Rikolisten Tekemisiä pimitämällä näin härskisti asioita kuten tänään 20 .30

  uutisissa näimme tai siis emme nähneet

  Tai Heidän Tulevia Tai Olemassa Olevia Heistä Aiheutuvia Uhkia tälle yhteiskunnalle

  Itselle herää väkisinkin kysymys Millaisia Sympatiota Näillä Ylen Toimittajilla on
  Näitä Matu rikollisia Ja Ääri islamia kohtaan

  kun kauhea tarve on pimitää ja suojella sen aateen ihmisiä

  Negatiiviselta julkisuudelta
  joka taas Pahimilaan vaarantaa kantaväestön turvalisuuden tunnetta
  Jopa Konkreetisesti turvalisuuden

  Me Tiedämme
  Keitä Kaikki Matut ovat
  T-Päivi Nerg ylen A TaLK issa

  no yhden ääri islam terroristi niemäkään te ette tieneet
  Vaikka hänestä olitiin ilmoitus tehty radikaalisoitumis epäilyistä poliisille Ja loppu tulos on karu
  joka johtu juuri tästä vähätelystä tiedon pimittämistä sinisilmäisyydestä suoranaiseta typeryydestä

  • ^ Kuka edes jaksaa seuloa läpi, olisiko mitään hyödyllistäkin kaiken tuon sekavan tekstin uumenissa?

   Kommentoijien kannattaisi yrittää oppia kirjoittamista ja viestintää sillä muutoin omat kommentit kääntyvät vain itseään ja tarkoitustaan vastaan, varsinkin kun yleis ilme antaa vihiä että kirjoitus on peräisin Halikon osastolta C3.

 7. GCM-kompakti ei ole sopimus, vaan se on asiakirja tai ohjeistus, josta käytetään suomeksi nimeä YK:n siirtolaisuuspaperi. GCM ei ole juridisesti sitova, eikä se aiheuta lakimuutoksia yhdellekään mukana olevalle maalle.
  2015 hallitsematon pakolaisaalto – jolloin ei ollut kansainvälisiä ohjeistuksia, rakenteita, välineitä, tiedonvaihtoa jne. – alleviivasi tarvetta GCM:n kaltaiselle maailmanlaajuiselle yleisasiakirjalle.
  GCM:ssä linjataan tavoitteita mm. * tavoite hallinnoida rajoja yhtenäisellä, turvallisella ja koordinoidulla tavalla, * ennaltaehkäistä ihmiskauppaa ja ihmissalakuljetusta, * minimoida tekijöitä, jotka pakottavat ihmisiä lähtemään kotimaastaan (esim. turvata olosuhteet, jotka takaavat ihmisarvoisen työn ja hidastaa ilmastonmuutosta, joka mm. lopettaa maanviljelyn ja juomaveden kokonaan tietyillä alueilla) , * kehittää yhteistyötä helpottamaan turvallista ja arvokasta palauttamista ja takaisinottoa sekä kestävää uudelleenintegrointia, * varmistaa, että kaikilla siirtolaisilla on todistus laillisesta henkilöllisyydestä ja riittävät dokumentit, * vahvistaa kansainvälistä yhteistyötä ja maailmanlaajuisia kumppanuuksia,
  * minimoida vihamielisiä ja haitallisesti ohjaavia rakenteellsia tekijöitä, jotka pakottavat ihmiset lähtemään kotimaastaan (rasismi, vainot, sodat jne.) jne.

  GCM meni normaalin YK-menettelytavan mukaan YK:n yleiskokoukseen päätöslauselmamenettelyllä äänestykseen. GCM:n astui voimaan vaaditulla vähintään kahden kolmasosan enemmistöllä. Nyt jälkeen GCM etenee vielä muodollisesti YK:n yleiskokouksen äänestykseen. Tämän jälkeen GCM on yksi YK:n päätöslauselmista.

  Julkista keskustelua GCM:stä Suomessa oli yllin kyllin mm. eri medioissa. Eduskunnassa GCM hyväksyttiin yksimielisesti kolme eri kertaa seuraavasti: Eduskunnassa GCM lähetettiin käsiteltäväksi suureen valiokuntaan E-kirjeenä kesäkuussa. Käsiteltyään asian yksimielisellä hyväksytyllä päätöksellä suuri valiokunta (ml. Jani Mäkelä PS ja Mika Niikko PS) lähetti GCM:n käsiteltäväksi ulkoasiainvaliokuntaan ja hallintovaliokuntaan. Myös ulkoasianvaliokunta (ml. Tom Packalén PS) ja hallintovaliokunta (ml. valiokunnan puheenjohtaja Juho Eerola PS) yksimielisesti hyväksyivät GCM:n ja sen, että Suomi puoltaa äänestyksessä GCM-asiakirjan hyväksymistä YK:n päätöslauselmaksi ja myös suuren valiokunnan tavoin totesivat, että itse GCM:n sisältö ”ei aiheuta toimenpiteitä”. Keskustelua oli myös Eduskunnan kyselytunnilla: Huhtasaaren johdolla PS kahdesti kyselytunnilla kysyi GCM-päätöslauselmaäänestyksen tuomista uudelleen eduskuntakäsittelyyn. Huhtasaaren väitteet GCM:n sisällöstä kuullostivat siltä, että ovat peräisin jostakin NWO- tai Flat Earth-lähteestä. Mikään muu puolue tai kansanedustajat ei kokoneet GCM:n käsittelyä neljättä kertaa aiheellisena, koska asia oli yksimielisesti eduskunnassa jo hyväksytty kolmessa valiokunnassa.

 8. On se kumma, että tällainen maanpetturi Mikkihiiri pystyy kirjoittamaan tollasen sitoumuksen Suomen puolesta… Demokratia on kuollut suomessa

 9. Mykkänen olisi vetänyt kansan mykäksi, jos kansa olisi ymmärtänyt totuuden tuosta sopimuksesta.

  Kansaa on taas kerran kusetettu suvakki-ideologian hengessä. Suvakismi on loppunäytöksessään, mutta vielä tekjevät kaiken mahdollisen tuottaakseen ideologiansa mukaista tuhoa.

  Jos kansa äänestäisi valtaan sellaiset, jotka eivät tuota sopimusta halua, voi eduskunta päättää irtisanoutua siitä samantien. Sitten saataisiin sen haitat pois. Jos kansa äänestää kuten ennenkin, tulee Soinin, Mykkäsen ja muun hallituksen sekä eduskunnan täystuhopolitiikka jatkumaan.

 10. Olisi korkea aika saada tietyt henkilöt hir***n. Mykkänen ja Soini on hyvä aloitus.
  Vai olisiko giljotìini parempi?
  #Viha rikos suomea kohtaan.#Maanpetturit.

 11. Mykkänen lähetettiin edustamaan Suomea Marrakeshiin yksinkertaisesti siksi, että Sisäministeriö vastaa Suomessa siirtolaisuuteen liittyvistä asioista. Mykkästä on turha CGM-päätöksestä syyttää: GCM-siirtolaisuusasiakirjaa on neuvoteltu sisäministeri Risikon ja ulkoministeri Soinin alaisuudessa vuodesta 2016, kun YK:n yleiskokouksessa päätettiin aloittaa hallitustenväliset neuvottelut maailmanlaajuisesta siirtolaisuudesta 2015 pakolaisvyöryn seurauksena ja päätöksen teki eduskunta tänä kesänä. Asiakirjaa on Suomessa käsitelty muun muassa eduskunnan suuressa valiokunnassa sekä ulkoasiain- ja hallintovaliokunnissa. Lisäksi ulkoministeriö on käynyt valmistelun aikana keskusteluja muiden ministeriöiden, kansalaisjärjestöjen, tiede- ja tutkimusyhteisöjen sekä työmarkkinajärjestöjen kanssa.
  Päätös GCM:stä tehtiin eduskunnassa. Eduskunnassa GCM hyväksyttiin yksimielisesti kolme eri kertaa. GCM lähetettiin E-kirjeenä eduskuntaan kesäkuussa ja se käsiteltiin ensin suuressa valiokunnassa. Käsiteltyään asian yksimielisellä hyväksytyllä päätöksellä suuri valiokunta (persujen kyselytuntiälämölöstä huolimatta päätöksen takana myös Jani Mäkelä PS ja Mika Niikko PS) lähetti GCM:n käsiteltäväksi ulkoasiainvaliokuntaan ja hallintovaliokuntaan. Myös ulkoasianvaliokunta (ml. Tom Packalén PS) ja hallintovaliokunta (ml. valiokunnan puheenjohtaja Juho Eerola PS) yksimielisesti hyväksyivät GCM:n ja sen, että Suomi puoltaa äänestyksessä GCM-asiakirjan hyväksymistä YK:n päätöslauselmaksi ja myös suuren valiokunnan tavoin totesivat, että itse GCM:n sisältö ”ei aiheuta toimenpiteitä”.

 12. GCM ei edelleenkään ole sopimus vaan YK:n päätöslauselma. Sitä ei allekirjoittanut Mykkänen eikä kukaan muukaan, siitä äänestettiin normaalissa YK:n yleiskokouksen päätöslauselmamenettelyssä.
  Päätöksen, että Suomi äänestää GCM:n puolesta, teki eduskunta. Eduskunnassa tarkemmin ensin suuri valiokunta ja sitten myös ulkoasianvaliokunta sekä hallintovaliokunta.

Kirjoita kommentti

Please enter your comment!
Please enter your name here