Paavi kehotti joulun puheessaan uskontojen rajat ylittävään veljeyteen

Tämänvuotisessa joulun viestissään katolisen kirkon paavi Franciscus kehotti ihmisiä juhlimaan ihmisten erilaisuutta rikkautena.

Joulun puheessaan Vatikaanin Pietarin aukiolla paavi Franciscus painotti noin 50 000 paikalle tulleelle kuulijalle erilaisuuden rikkautta.

”Meidän erilaiset piirteemme eivät tarkoita haittaa tai vaaraa, vaan ne ovat rikkauden lähde. Aivan kuten taiteilija valmistautuu tekemään mosaiikkiteosta, hänellä on hyvä olla paljon erivärisiä mosaiikkipaloja eikä vain muutamaa väriä”, saarnasi paavi.

Paavi käytti esimerkkinä perhettä. Perheessä on veljiä ja sisaria, ja kaikki lapset ovat erilaisia. Heillä on kuitenkin rikkomaton yhteys, ja vanhempien rakkaus kantaa perheen keskinäiseen rakkauteen.

”Sama koskee laajempaa ihmiskunnan perhettä, mutta tässä Jumala on ”vanhempamme”, veljeytemme voiman perusta”, sanoi paavi.

Paavi osoitti aikaisempien puheidensa tapaan rauhan toiveitaan eri mantereille ja painotti, että veljeys ylittää myös uskonnolliset rajat.

Lähde: Breitbart

3 KOMMENTIT

 1. Läntinen kulttuuri rappeutuu ja islam tulee entistä julmemmaksi, näin voi ennustaa

  Tuota kommenttia paavi ei olisi voinut antaa 1700 luvulla. Kristinusko oli samaa julmuutta kuin islam nykyään. Kristityissä maissa naisia poltettiin elävinä pelotteeksi tai ihan vaan kansan huviksi. Islamistisissa maissa naisia kivitetään elävinä edelleenkin tietyistä rikoksista syytettyina. Ainoa ero on ollut se, että autiomaassa ei ole puita polttoon joten kivitetään.

  Siten nykyislamin on muututtuva uskonnoksi, jossa totuus, hyvyys ja kauneus ovat ihanteita vanhaan länsimaiseen tapaan. Myös länsimaitten tulisi palata entisiin arvoihinsa. Islam ei voi hyväksyä länsimaisen elämän huonoja piirteitä, joita kuitenkin tulee lisää ja lisää. Sovintoa ei tule ja islamista tulee ääri-islamia, jota se jo paljolti onkin.

 2. Paavi on saatananpalvoja ja porttokirkon pääpiru. Katolinen kirkko on täynnä pedofiliaa ja ko. laitos on mukana rahanpesussa ja huumekaupassa. RKK murhaa tänäkin päivänä ihmisiä jesuiittojen toimesta. Kuten Jeesus sanoi: ”Hedelmistään puu tunnetaan”. Katolisen kirkon hedelmiä ovat pedofilia, murhat, ahneus, himo jne.

  Katolisella kirkolla ei ole mitään tekemistä raamatullisen Kristinuskon kanssa. Katolinen kirkko on antikristillinen lahko. RKK harjoittaa Marian ja paavin palvontaa. RKK:n mukaan saat syntisi anteeksi, kun rukoilet Mariaa tai käyt silloin tällöin ripittäytymässä papille. Oikein sopiva uskonto synnissä rypevälle ihmiselle. Raamatun mukaan synnit voi saada anteeksi ainoastaan uskomalla Jeesukseen ja tekemällä parannuksen. Tämä on Jumalan ilmainen lahja yksin armosta, eikä vaadi mitään tekoja. Riittää että otat Jeesuksen vastaan.

  Katolinen kirkko on kautta aikojen murhannut ihmisiä ja opettanut epäjumalan palvontaa. Kaikki kristinuskon nimissä tehdyt murhat ovat RKK:n (Rooman katolinen kirkko) käsialaa. Kun ihmiset kritisoivat kristinuskon olevan täynnä väkivaltaa, niin silloin tulee huomioida että nämä väkivallanteot on tehnyt katolinen kirkko, ei raamatulliset kristityt.

  Oikea kristinusko kehottaa kääntämmän toisenkin posken ja rakastamaan vihollista. Turva on Jumalassa ei väkivallassa. Paavi on saatananpalvoja koska hän pelkää kuolemaa: liikkuu panssaroidulla autolla ihmisten keskellä. Kun palvoo pahaa, pitää koko ajan pelätä. Kun palvoo Raamatun Jumalaa, ei tarvitse pelätä mitään. Kuolemakin on voitto.

Kirjoita kommentti

Please enter your comment!
Please enter your name here