Puolustuksen puheenvuoro: Jessikka Aro solvasi suomalaisia – rikostutkinta Helsingissä

Kuva: Wikipedia.

Ylen toimittajana esitellyn Jessikka Aron esitys Georgian, Naton ja EU:n Public Diplomacy Forumissa Tbilissä 1.5.2018 on poikinut yhden ja useamman rikosilmoituksen. Olen itse jättänyt rikosilmoituksen Helsingin poliisille 21.5.2018. Poliisi ei ole ollut tämän puolen vuoden aikana asian johdosta vielä mitenkään yhteydessä minuun – viharikoksen uhriin, kirjoittaa Juha Molari blogissaan.

Juha Molari kirjoittaa:

Äskettäin Jessikka Aron sallittiin esittää suomalaiselle ”journalismille” tyypillisesti monologinsa eikä keskustelua järjestetty. Monologin esityspaikkana oli ruotsalaiselta Bonnierilta Telen omistukseen siirtynyt MTV3.

Aro vyörytti monologissaan syytöksiä siitä, kuinka häntä vastaan edelleen kirjoitellaan ja vainotaan häijysti. On sanomattakin selvää, että vihaa ja vainoa ei pidäkään sallia, mutta valitettavan ilmeiseksi ovat tulleet Aron tulkinnat, joissa vihaksi ja vainoksi selitetään myös aivan aiheellinen mediakriittisyys. MTV3 ei kertonut vihjaustakaan siitä loukkaavasta toiminnasta, johon Aron itsensä voidaan katsoa ryhtyneen.

 

Arosta rikosilmoitus

Tämä 21.5.2018 jättämäni ilmoitus on ensimmäinen rikosilmoitus, jonka olen jättänyt Jessikka Aron loukkaavien puheiden johdosta. Toisin kuin Aro on julkisuudessa puhunut ”rikosilmoitusten tehtailijoista”, niin nuo syytökset eivät ainakaan osu maaliinsa minun kohdallani.

Olen aiemmin lähettänyt tiedustelun poliisihallitukselle Aron kirjan joukkorahoituksen laillisuudesta, koska joukkorahoituksesta käytiin keskustelua tuolloin lainlaatajienkin keskuudessa ja poliisihallituksessa, joka ei ole kuitenkaan mitenkään toiminut 2 vuoden 3 kuukauden aikana asiassa.

Sitä vastoin julkisesti saatujen tietojen perusteella on havaittavissa, että neiti Aro on tehtaillut ja kutsunut muita tehtailemaan rikosilmoituksia. Hänelle on muodostunut suorastaan ”assistentteja”, jotka ovat koonneet kaikki mahdolliset ja kuvitteelliset kommentit, joita Janitskinin ja Bäckmanin oikeudenkäyntiä varten olikin jo tarjottu poliisille tutkittavaksi, eikä poliisi kyennyt ”harkintansa” perusteella rajaamaan edes tarpeetonta aineistoa. Sittemmin on tullut kuulluksi, että poliisi olisi sittenkin rajannut ison joukon Aron tekemiä ilmoituksia muissa tapauksissa.

Tämä ensimmäinen ja ainoa rikosilmoitukseni koskee Ylen mandaatilla Naton kokouksessa esiteltyä Jessikka Aroa, joka esitti siis mielestäni hyvin loukkaavia väittämiä yksityisistä suomalaisista henkilöistä.

Aron esitystä on aiemmin arvioitu MV-mediassa jo heti tuoreeltaan 1.5.2018, kun taas ns. valtavirran media on kokonaan vaiennut Aron puheista Naton konferenssissa tuolla kertaa ja yleensä aina muulloinkin, mikä on erikoista medialta, jonka pitäisi antaa lukijoille mahdollisuus tietää, mitä yhteiskunnassa tapahtuu.

Rikosilmoituksessani Jessikka Aroa vastaan olen moittinut häntä useista perättömistä väitteistä, joista väitteistä pahimpia on esittää minut suorastaan ”rikollisryhmän” jäseneksi. Tällaisen ”rikollisryhmän” jäseneksi hän on nimennyt minut jo ”syyskuusta 2014 alkaen”, vaikka ei ole koskaan esittänyt mitään todistetta kyseiselle (väärälle) väitteelle. Väite on minulle täysin mysteeri. Mielestäni Arolla pitää olla vakavat perusteet, että hän voi esittää noin loukkaavan väitteen.

Minulle itselleni Aro oli kuitenkin vuonna 2014 ”no-body”, jonka tiesin toki aloittaneen seikkailutarinansa trolleista. Hänellä itsellään ei ollut merkittävyyttä minulle.

Aro mustamaalaa minua jopa pitkäaikaiseksi ”rikollisryhmän jäseneksi” ja vaadinkin sen tähden, että syyttäjä ja tutkinnanjohtaja selvittävät, mistä jäsenyydestä ja osallisuudesta olisi kyse RL:n 17: 1a §:n mukaisessa merkityksessä, mitä rikoksia olisin muka ryhmässä valmistellut ja mikä tuo ryhmä olisi – sekä mitkä oikeudet ovat edes lausua tuollaisia solvauksia minua vastaan.

Jos Aro ajattelee MV-lehden toimintaa mustamaalatessaan minut ”rikosllisryhmän” jäseneksi, niin enhän syksyllä 2014 ja koko vuonna 2015 edes tiennyt henkilön ”Ilja Janitskin” olemassaoloa tai hänen nimeään tai MV-lehteä! Koko vuonna 2014 en ollut missään yhteydessä myöskään dosentti Johan Bäckmaniin enkä edes liki koko vuonna 2015 ennen satunnaista puhelua marraskuussa (aivan toisessa asiassa). MV-lehdenkin tiesin olemassaolevaksi ensimmäistä kertaa vasta vuoden 2016 aikana! Eivätkä Janitskin ja Bäckman muodosta mitään ”rikollisryhmää”.

Aron väitteiden todenperäisyys on selvitettävä

Aro on tiettävästi ja todistettavasti esittänyt jopa valheellisia väitteitä, että minä usuttaisin ”Pohjoisen Vastarintaliikkeen uusnatseja” ja ”Soldiers of Odinin jäseniä” hänen kimppuunsa ja todennäköisesti uhkaisin oikeusistuintakin!

Pyydän rikosilmoituksessani toukokuussa 2018, että tutkinnanjohtaja ja syyttäjä selvittävät noiden loukkaavien väitteiden todenperäisyyden ja laillisuuden, sillä eihän minulla ole edes mitään yhteistoimintaa Pohjoisen Vastarintaliikkeen ja Soldiers of Odinin kanssa, eivätkä nämä ole osoittaneet tiettävästi mitään kiinnostusta Aroa vastaan! En ole koskaan uhannut mitenkään oikeuslaitoksen toimintaa!

Naton ja Georgian valtion videotallenteiden mukaan Jessikka Aro on 1.5.2018 Georgian Tbilissä Naton ja EU:n konferenssissa (Georgia-Nato Public Diplomacy Forum) näyttänyt yleisölleen suomalaisten yksityishenkilöiden nimiä sekä valheellisesti puhutellut näiden esimerkkien avulla, että ”professionals propagandists” toimittaisivat Venäjän ”tiedustelupalvelun proxy-hyökkäyksiä Suomessa” yhdessä muutaman ”kansainvälisen rikollisen” ohjauksessa. Aro puhuu ”kansainvälisistä rikollisista” ja näyttää samanaikaisesti mm. minun nimeäni yleisölleen.

Forumin tallenteen perusteella on kiistatonta, että Jessikka Aro näytti mm. nimeni yleisölleen, kun hän puhui ”rikollisista kommenteista” ja ””trolleista” internetissä, jossa keskusteluja johtaisivat ”ammattimaiset propagandistit”.

Aron menettely on törkeä mustamaalausoperaatio. On törkeää esitellä tavallisten kansalaisten nimiä ja heidän kommenttejaan joidenkin ”Kremlin ammattipropagandisti”-syytösten ja ”tiedustelupalvelujen proxy-hyökkäysten” yhteydessä ja vieläpä jossain sotilasliiton tilaisuudessa.

Lisäksi on lukuisia muita tilaisuuksia, joissa Jessikka Aro on esiintynyt Ylen mandaatilla sekä esittänyt yleisölle saman esitelmän ja kalvoja, joissa nimeltä mainittuja Suomen kansalaisia kutsutaan rikollisiksi tai valheita/propagandaa levittäviksi Venäjän asiamiehiksi.

Jessikka Aro esiintyi Georgiassa konferenssissa Ylen nimissä, mutta tämä oli Ylen tiedottajan mukaan pelkästään järjestäjien oma merkintä. Vaadin tutkinnanjohtajaa ja syyttäjää tutkimaan myös sen, onko Aro itse saanut taloudellista hyötyä edellä esitetystä Naton konferenssista ja sen rikollisista solvauksista suomalaisia vastaan. Mahdollisesti joku taho olisi voinut maksaa Aron matkat Tbilisiin, majoittumisen, ravinnon sekä esiintymispalkkion.

Lähde: Juha Molari / blogspot

10 KOMMENTIT

 1. Kummallista, että Molari tiesi MV-lehden olemassaolevaksi ensimmäistä kertaa vasta vuoden 2016 aikana,vaikka mm. blogissaan, julkaistu perjantaina 16. lokakuuta 2015, kirjoittaa ”Vaikka Saara Jantunen on silminnähden kiihtynyt Heidi Leppikosken MV-lehden kommenttipalstan kesäkuussa 2015…”, vaikkei tiennyt lehdestä mitään!
  No, muita ihmettelyjä en tässä viitsi julkaistakaan….

  • Sehän kertoo, että Molari oli aloittanut mv-lehden toimittelijana paljon aiemmin kuin mitä on paljastunut. Molarihan halusi jäädä kiinni toiminnastaan T9 toimittelijana, mutta pelästyi kuitenkin jäätyään kiinni. Kiinni jäämisen jälkeen Molari ryhtyikin mv-lehden ”avustajaksi”.

   Mikään alhainen teko, toiminta ja pahanteko ei ole Molarille liian vähäinen jotta sitä ei alkaisi riemumielin toimittamaan.

 2. Ilja tuomio on väärä

  Kunnianloukkaus

  Julkisuuden henkilön osalta vain sellainen arvostelu on rikos, joka selvästi ylittää sen mitä voidaan pitää hyväksyttävänä.

  Sanakirjan mukaan ”selvä”= kiistaton.

  Ilja on nimenomaan oikeudessa kiistänyt ylittäneensä sen mitä voidaan pitää hyväksyttävänä. Joten ei ole ”selvästi” eli ”kiistattomasti” ylitetty sitä mitä voidaan pitää hyväksyttävänä.

  SANAKIRJA:
  Haettiin ”selvä” sanakirjasta

  c. kiistaton.
  https://www.kielitoimistonsanakirja.fi/netmot.exe?motportal=80

 3. Jessikka Aron on myynyt kirjansa etukäteen tilaajille, jotka ovat maksaneet sen nk. joukkorahoituksella. Kyseessä ei ole siten mikään rahankeräyrikos; tuotteen saa myydä ihan laillisesti etukäteen tilaajille, kunhan toimittaa sen valmistuttua.
  Lisäksi tämän artikkelin otsikko on virheellinen, mitään rikostutkintaa väitetystä aiheesta ei ole meneillään Helsingissä. Rikosilmoituksen jättäminen ei tarkoita, että siitä automaattisesti käynnistyisi tutkinta.

 4. Tuo on Molarilta jälleen vainoamista ja herjakirjoittelua, muuhunhan säälittävä entinen pastori ja nykyinen vessatohtori ei pystykään. Vessatohtorilla viitataan tässä siihen, että Molari siivoilee venäläisessä ravintolassa Katajanokalla vessoja, ja saa kerran kuukaudessa ilmaisen aterian ravintolalta.

  Rikosilmoitustahan Molari ei ole tehnyt toimittaja Arosta vaan on tehnyt tutkintapyynnön. Mikäli Molari olisi tehnyt rikosilmoituksen hän joutuisi itse syytteeseen väärästä rikosilmoituksesta.

  Julkisuuteen Molari jälleen kerran valehtelee käynnissä olevasta rikostutkinnasta. Ei ole mitään rikostutkintaa eikä tule olamaankaan mitään rikostutkintaa toimittaja Arosta. On vain Molarin vainoamistarkoituksessa tehty tutkintapyyntö. Juha Molarin perätön tutkintapyyntö päätynee sinne minne kuuluukin – roskakoriin.

  Molari on tietoisesti ja tahallisesti tuhonnut oman työuransa, julkisuuskuvansa ja kaikki työmahdollisuutensa. Se on osoitus jonkinlaisesta vakavasta luonnehäiriöstä tai jopa ehkä sairaudesta. Nykyisin Molari on ihmisten vainoamisensa ohella keskittynyt vale-urheiluun, eli uskottelee kuntoilevansa ja osallistuvansa hamassa tulevaisuudessa vammaisten kilpailuihin. Kaikkien sopivien kilpailujen aikaan Molari onkin joko sairas tai sitten on venähtymää ja revähtymää, eli kertoo ettei voinutkaan osallistua.

  Molari on urheilullisesti ja muutoinkin fyysisesti täysi pelkuri ja toimiikin pääasiallisesti vain verkossa, mutta ei verkossa koskaan kuitenkaan antaudu keskusteluun, koska häviäisi aina keskustelussa puutteellisten ja viallisten argumenttiensa pohjalta eikä Molarin hauras psyyke ja minäkuva kestäisi sellaista tappiota.

Kirjoita kommentti

Please enter your comment!
Please enter your name here