Seksityöläisenä Suomessa: Saastainen asiakas!

Kuvituskuva

Osa 2

Hei rakkaat ihanat lukijat!

Tämä viikko on ollut niitä hetkiä, jotka kuuluvat inhokkeihin..

Taisin viime postauksessa liioitella, kun kehuin, ettei parempaa työtä olekkaan.. Tottakai pidän työstäni ja hyvät tulotkin tästä saa ja extraa erikoisimmista fantasioista. Mutta ne 150kg tooodella ylipainoiset miehet..

Herra X ihan pienellä pippelillä lykki 15minuuttia. Muutenhan kaikki olisi hyvin, mutta sitä hien määrää, joka päälleni roiskui, joka työnnöllä, kuin märkä koira olisi ravistellut päälleni. Yhh. Koita siinä näytellä ”kiimaista” ja, että haluat toista 🙄

Ei hajukaan parhaimmaista päästä ollut. Ei varmaan useisiin päiviin käynyt suihkussakaan.

Pikaisen session jälkeen halusi kuluttaa loput 15 minuuttiansa jutellakseen avioliitostaan ja tietenkin hänen kainalossaan. Siinä minä tottakai kuuntelin. Yltäpäältä todella haisevan hien peitossa. 

Voisihan tätä työtä myös osittain kutsua terapeutin työksikin, jossa lisänä on takuuvarma tyydytys.

Kun hän poistui, revin äkkiä lakanat ja heitin roskiin. Menin suihkuun pesemään jokaisen hikitipan hiuksista, naamasta, vartalolta ja mikä oksettavinta, suustani. Silti pystyn hien haistamaan.

Tästä lähin valitsen tarkemmin asiakkaani. Tämä kuuluu selvästi listalle: EI ENÄÄ KOSKAAN!

Tahtoisin rakkaat lukijat kysellä teidän mielipidettä.

Saappaita pitäisi uusia, mitä mieltä olette reisiin ulottuvista kirkkaanpunaisista saappaista ja nyöreillä 18cm koroilla, vai punaiset ylipolven saappaat nyöreillä myöskin, jossa on läpinäkyvä 20cm korko?

Ensi viikkoon ja muistakaa pitää hygieenistänne huolta!

Mirja❤️

Osa 1

https://51.68.84.119/12-11-2018-seksi-tyona/

 

1 KOMMENTTI

  1. Ota ne matalammilla koroilla, en voi muute liikkua sun kanssa julkisilla paikoilla, tosin jo noillakin koroilla pidän sinun reisiä kainalossani, mutta sehän passaa..

Kirjoita kommentti

Please enter your comment!
Please enter your name here