Sisäministeri Maria Ohisalo pyytää selvitystä poliisilta kurdien mielenosoituksen tapahtumista

Maria Ohisalo twiittaa asiasta seuraavasti:

”Poliisin tehtävä on turvata niin mielenosoittajien kuin sivullisten perusoikeuksia. Luottamus poliisiin on pidettävä vahvana, jotta turvallisuuden tunne voi kasvaa. Viime päivien mielenosoitusten osalta olen pyytänyt poliisilta selvitystä.”

Poliisi turvautui sähkölamauttimeen mielenosoittajan raivokkaan riehumisen takia, alla olevassa artikkelissa on video tapahtumista.

Video: Kurdien mielenosoituksessa hyökättiin poliisin päälle – Poliisi turvautui sähkölamauttimeen

Lähde: Twitter

6 KOMMENTIT

 1. Suomalaiset ministerit tulee hoitaa suomalaisten asioita. Ei kurdien tai muiden.
  Jos työ ei maistu, niin vaihdetaan toinen tilalle.

  • Kyllä. Ohisalolta tuskin kukaan pyytää selvitystä mikä on ”kurdit” ja miksi ne saavat meuhkata helsingin kaduilla.

 2. Kysyin jo aikaisemmin ”Saakohan nytkin etälamautinta käyttänyt poliisi huomautuksen poliisijohdolta.” Asiaan puututaankin jo ministeritasolla.
  Edessä on Ruotsin malli. Eräässä videossa Ruotsista siirtolainen paiski neljää poliisia vuorotellen katuun ja lopuksi paiskasi ison kiven poliisiauton tuulilasiin. Sitten siirtolainen käveli tiehensä naureskelen.
  Näinhän siinä käy. Poliisi on raskaissa varusteissa luotiliivit päällä eikä pysty fyysisesti puolustautumaan. Aseitten ja pampun käyttö ei ole sallittua, joten jäävät häviölle kättelyissä.

 3. Miten typerä sisäministerin täytyy olla että kyseenalaistaa poliisin luotettavuuden julkisella Twitter tilillään

 4. Ohisaloa ei ollenkaan huolestuta jos etniset suomalaiset eivät enää voi luottaa poliittisesti ohjattuun poliisiin tai oikeuslaitokseen.

  Mutta kun yksi mellakoivat terroristikokelas saa hiukan apuvirtaa hyökättyään poliisin kimppuun, on itku ja parku valtava.

  En osaa nähdä asiaa muutoin kuin että Ohisalon täytynee olla mielisairas, häiriintynyt tai jossain psykoosissa? Mikä muu voisi selittää tuollaisen käytöksen?

Kirjoita kommentti

Please enter your comment!
Please enter your name here