Suomen Kansa Ensin Youtube lähetyksissä järkyttävää uhkailua ja solvaamista – Jopa tappouhkauksia!

Suomen Kansa Ensin puolueen  asiat on sekaisin ja asioita käsitellään Tampereen Käräjäoikeudessa parhaillaan. Käräjäoikeus on asettanut Marco De Witin junaileman jäsenkokouksen päätöksen hallituksen valinnasta toimenpidekieltoon ja mahdolliset täytäntöönpanot keskeytettäväksi. Tämän käräjäoikeuden päätöksen jälkeen ”puolueen” toiminta on riistäytynyt täysin käsistä, jopa lapsien kanssa tapellaan fyysisesti vaalitilaisuuksissa Video artikkelin lopussa.

Suomen Kansa Ensin Youtube kanavalla tulee joka ilta Youtube lähetys perjantaita lukuun ottamatta missä uhkaillaan, solvataan ja halvennetaan ihmisiä. Lähetyksissä toistuu illasta toiseen uhkailut tappamisesta ja solvaamiset ihmisiä kohtaan. Nettiuutisten tietojen mukaan uhkauksista ja solvauksista on tehty lukuisia rikosilmoituksia.

Alla muutama esimerkki Puolueen lähetyksen chatistä. Kuvakaappaukset on vain pintaraapaisu kokonaisuuteen, viestejä on satoja.

 

Eduskuntavaalien aikaan Marco De Wit tappeli lapsien kanssa Narinkkatorilla.

Juha Korhonen

3 KOMMENTIT

 1. Jos esim. kirjoittaisi, että ”Poliisi löi tahallaan tajuttomaksi alaikäisen häirikön”. Saattaisi se olla rikollista, koska se olisi valheellista. Sen sijaan, ”videon perusteella arvelen poliisin kyynärpään napsahtaneen vahingossa poikaa nenään ja aiheuttaneen tuon tajunnan menetyksen”. Se on ihan ok spekulaatiota.
  Ei ole välttämättä kovin journalistisesti, juridisesti eikä eettisesti järkevää kirjoittaa kovin vahvoja väitteitä tahallisuudesta. Yleensä sellaisella tekee naurunalaiseksi vain itsensä. SKE:ssä on thehty ja varmaan tehdään yhä paljon virheitä, mutta jos mikään saa kokemaan heitä kohtaan sympatiaa on se tämän kaltainen surkean tasoinen uutisointi, jota tämä ”Nettiuutiset” harrastaa. Se panee lähinnä kyselemään mikä SKE:ssä niin ärsyttää, ettei heitä haluta kritisoida rakentavasti, ohjata toimimaan paremmin, vaan sen sijaan ikään kuin hävetään heitä ja vihataan heidän olemassaoloaan vastarinnan edustajina, sen sijaan, että pyrittäisiin omalta osaltaan rakentamaan vastarinta paremmaksi, vahvemmaksi ja edustavammaksi. Tapahtui se sitten SKE:tä tukien tai sen ulkopuolelta ja omaa linjaa rakentaen.
  SKE:n linja on aika selvä ja siinä toki voi itse kukin nähdä paljon vikojakin, mutta SKE puolueeseen kohdistettu kritiikki vaikuttaa kovasti päämäärättömältä ja on vaikea hahmottaa sitä harjoittavien omaa linjaa.

  • En koe yhtään enempää sympatiaa ei-SKE:tä vastaan tämän luettuani/katsottuani.

   Rakentava kritiikki on erinomainen ponnistusalusta. Sitä ei suostuttu käyttämään keinona, eikä suostuta käyttämään nytkään. Siinä menee tämäkin vaikutusmahdollisuus ohi suun. Ensi vaalit samalla teemalla? SE-aikaan jo perillä olevat ehdottivat omaa yhdistystä, joka tekee halutunlaisen puolueen, mitään ei tehty. Ehdotti joku rahankeräysluvankin hankkimista. Maidan oli se juttu, jolla piti kasvaa suureksi.

   Ei-SKE toimii samalla kaavalla. Ei-SKE ei ota vastaan hyväntahtoisia neuvoja luultavasti edes vankimmilta tukijoiltaan. Ei-SKE ei pyydä, se käskee! Johtajalla oli hyvä mahdollisuus kehittää toimintaansa ja tehdä kansanliike, kiinnostiko.

   Ei-SKE:n linja on hyvin epäselvä. Esim yhtenä iltana viikonloppuna alkoholia nauttiva on yksiselitteisesti syöpää! Toisena iltana eduskuntavaaliehdokas brassailee nelosoluellaan suorassa lähetyksessä, mutta ei ole edes nuhaa. Tulee mieleen eräs edesmennyt valtio, jossa lait ja tuomiot muuttuivat ajankohdan ja mielenlaadun mukaan.

   Kritiikki kohdistunee sille, ettei missään nimessä haluta identifioitua tuohan ryhmään, eli halutaan erottautua siitä. Itse en haluaisi tulla mainituksi missään SKE:hen liittyvässä, paitsi kielteisessä mielessä. Se ei ole kenenkään muun vika, paitsi johtajan seuraajineen. Pakko tuollainen öykkäri on laittaa kuriin, ettei kuse koko homma.

   Kannattajia vastaan en niin osaa olla, se on monesti vaihe. Itsekin olin idealisti. En oikein hyväksy hyökkäyksiä heitä kohtaan, jotka eivät tee mitään väärin. Sitäpaitsi he ovat yksittäisiä ihmisiä, eivätkä edusta muita kuin itseään. Se aivopesurihan niitä kalloja huuhtelee.

 2. Alarik Niin tosiaan skessä hyväkin puoli tosiaan olemassa. Se on se niin sanottu nynnypuoli. Ei koko sketä voi siis haukkua muutamien mätien takia eikä tässä artikkelissa selvästi kritisoidakkaan heitä (maltillisia) 🙂

Kirjoita kommentti

Please enter your comment!
Please enter your name here