Tikkurilan vartijan tapon yritys tänään oikeudessa – Katso kuva epäillystä tekijästä!

Kuva tapahtumapaikalta

Nettiuutiset oli ainoana mediana tänään paikalla Vantaan käräjäoikeudessa, kun epäillyn tekijän vangitsemista käsiteltiin.

Vantaan Tikkurilan ostoskeskuksessa nuoren vartijan kurkkua viillettiin teräaseella lauantaina 1. joulukuuta. Vantaan käräjäoikeus on tänään vanginnut Hussein Abdi Nasir Movlidin epäiltynä tapon yrityksestä

Juttuluettelo.

Tutkinnanjohtajan pyynnöstä käsittely oli salainen.

Hussein kieltäytyi avustajasta sekä kuulusteluissa että oikeudessa. Hän halusi avustalta vain rahaa ja tupakkaa. Kun näin ei käynyt, Hussein ilmoitti, ettei hän halua avustajaa. Avustaja poistui oikeussalista.

Epäilty Hussein Abdi Nasir Movlidin

Hussein puhuu hyvää suomea ja on oletettavasti tullut Suomeen jo 90-luvulla.

Poliisin mukaan väkivallan teko tapahtui, kun kauppakeskuksen vartija oli ottamassa miestä kiinni näpistyksen takia ja kuljettamassa häntä ensimmäiseen kerrokseen kohti vartijoiden kiinniottotilaa.

Itä-Uudenmaan poliisi otti epäillyn puukottajan kiinni nopeasti tapahtuman jälkeen tapahtumapaikan läheisyydestä.

Tapausta tutkitaan Itä-Uudenmaan poliisissa tapon yrityksenä. Esitutkinnan valmistuttua tapaus etenee Itä-Uudenmaan syyttäjänvirastoon syyteharkintaan.

-Nettiuutiset-

17 KOMMENTIT

 1. Nykypäivänä on kauppaliikkeissä oltava kaksi vartijaa. On edesvastuutonta vastuu vierittää yhden vartijan harteille, näin siinä helposti sitten käy.

 2. Hyvin on ”kotouttaminen” onnistunut tässäkin tapauksessa.
  Seuraavaksi kotiuttaminen synnyinmaahansa.
  Kukaan ei jää kaipaamaan.
  Voimia uhrille.

 3. Sen verran pitkään Suomessa loisinut juippi että tietää jo että ei tarvitse mitään oikeusavustajaa, koska somalia ei voi tuomita.
  No, ehkä pari sormen heristystä, ”so-so”, saa naistuomarilta, mutta nekin muutetaan ehdonalaiseksi kun osaa syyttää vartijaa hirmu rasistiksi.
  Erillisessä oikeudenkäynnissä vartija tuleekin sitten saamaan kunnon rangaistuksen juuri rasismista.

 4. Ja tutkinnanjohtajan pyynnöstä käsittely oli salainen… No, siihen on varmaan SYYNSÄ.

 5. En enää tiedä mitä ajatella,missä viipyy vihermarxilaisten mielenosoitus? Tämä on Suomi jota en enää tunnista. Eikä silmät vaan aukene?

 6. Melko tyypillisen jihadistin näköinen kunniakansalainen.
  Somalien on tiedetty kantavan fileerausveitsiä mukanaan 90-luvulta lähtien ja sama meno jatkunut kohta 30 vuotta. Eipä tee poliisi hommiaan tässä maassa.

  Tällaisia faktoihin perustuvia ”vihaviestejä” on kyllä aikaa kytätä mutta ei ratsata tunnettuja puukonkantajia tai puuttua aikuisten pakolaistaustaisten miesten täysin avoimeen alaikäisten groomaukseen julkisilla paikoilla.

 7. Senttejä arvesta mittaillen puolustus mitätöi ja alistaa uhrin. Käytännössä tämäkin nähty…

Kirjoita kommentti

Please enter your comment!
Please enter your name here