Trump piikittelee taas ”ilmastouskovaisia” – Missä on ilmaston lämpeneminen?

Ja Trumpin vastustajat hiiltyvät jälleen kerran.

USA:n presidentti Donald Trump on löytänyt niin sanottujen suvaitsevaisten ”uskonmaailmasta” monta nappia, joita painamalla heidät saa kiihdyksiin.

USA:han on ennustettu ennätyskylmää ja pitkäkestoista säätilaa.

Trump kirjoittaa Twitterissä: ”Raaka ja pikittynyt kylmä ilmavirtaus voi rikkoa kaikki ennätykset – mitä tapahtui globaalille ilmaston lämpenemiselle?”

Kuvakaappaus: Twitter.

Voi sitä itkua ja parkua, mikä tästäkin twiitistä on seurannut. Trump tietää tasan tarkkaan, millä hän saa vastustajansa kiihdyksiin.

Lähde: Twitter

4 KOMMENTIT

 1. AIka ikävää populismia nyt tuo… Trumpin kannattajana pikkasen harmittaa että neuvonantajilla varustettu presidentti pelaa tuollaista peliä. Tosin ihan harmitontahan se on asialla valehdella, sillä vaikka ilmasto lämpeneekin se ei johdu autoilusta eikä mistään sellaisesta jota asialla kamoanjoivat siitä väittävät.
  Ei silti ole eettisesti kovin arvokasta valehdella, kun itse taatusti on Presidenttinä oikeutettu oikeaan tiedonsaantiin asiasta.
  Ilmasto on siis eri kuin sää… ja se lämpenee ja on lämmennyt jo… se ei kuitenkaan johdu autoilusta eikä ihmisen hiilidioksidipäästöistä. Olisi kiva kun asiasta voisi edes välillä puhua oikeilla termeillä. Kumpikaan poliittinen siipi siis.

 2. Minusta on aivan eriomaista että Trump paljastaa suvakkisaastan valheita ja mielisairauksia, vaikeneminen olisi valheiden uskomista ja hyväksymistä.

  Jonkun on nostettava kissa pöydälle ja on hienoa että sen tekee maailman mahtavin mies jolloin myös totuus nousee otsikoihin.

  • On tietenkin hienoa se, mutta ei olisi pakko valehdella että ilmasto ei muka lämpene. Voisi asian esittää myös niin kuin se todellisuudessa on ja silti kritisoida ilmastohömpötystä ja vihreiden valheita.
   Väittämällä ilmastonmuutosta itseään valheeksi menettää vaan tiedettä ymmärtävien kunnioitusta.

 3. rahastusta koko ilmaston jauhaminen….satuin katsomaan ruotsinlaivalla tänään jotain ylen paskaa. taas jauhattiin ilmastosta. on se kummaa kun ei voi ymmärtää että täällä pohjolassa maailman puhtaimpia ilmastoja. sekä olemme vain 0,2 prosenttia maailman päästöistä, vikaa jos haluaa hakea, ei ole pohjolassa, meitä on turha rangaista ja rokottaa sekä propageerata vuorokaudet ympäri ilmastoinneilla, rupeaa kohta yrjöttää koko ilmaston jauhaminen.

Kirjoita kommentti

Please enter your comment!
Please enter your name here