Tynkkynen: Oulun valtuustolla outo käsitys ”jokakeväisestä turvallisuusseminaarista”

PS:n Oulun kaupunginvaltuuston jäsen torppaa julkisuuteen tulleen ”yksimielisen päätöksen” aikaistaa oululaista ”jokakeväistä turvallisuusseminaaria” tammikuulle. Mitään tuollaista seminaaritraditiota kun ei ole, eikä ”yksimielinen päätös” ollut edes asialistalla.

PS:n Oulun kaupunginvaltuuston jäsen Sebastian Tynkkynen ihmettelee blogikirjoituksessaan, miksi Oulussa annetaan harhauttavaa tietoa medialle.

– Todellisuudessa Oulussa ei ole olemassa mitään “jokakeväistä” turvallisuusseminaaria, joka voidaan myös osoittaa, kun katsotaan mitä seminaareja valtuusto on järjestänyt joka vuosi. On sattumaa, että yksi turvallisuusseminaari on sattunut olemaan viime vuonna, mutta tämä on sattuma – ei traditio. Siitä toki keksittiin hieno narratiivi, jonka katkaisen nyt tähän pisteeseen, kirjoittaa Tynkkynen.

– Ainut este sille, että seminaaria ei pidettäisi avoimena, on muiden puolueiden vastustus, koska he eivät halua, että maahanmuuttoasioille annettaisiin julkinen keskusteluareena. Asiat ovat vielä auki.

Tynkkysen mukaan muut puolueet eivät halua käydä julkista maahanmuuttokeskustelua. Tynkkynen kehottaa allekirjoittamaan adressin, jossa vaaditaan, että Oulun seminaarista tehdään kansalaisille avoin.

Kaikkein hirvein spekulaatio sosiaalisessa mediassa on se, että yksi seksuaalisesti hyväksikäytetyistä pikkutytöistä olisi löydetty Oulussa turvapaikanhakijan asunnosta kuolleena. Tällaiselta huhulta pitää katkaista siivet joko toteamalla asia valheeksi tai todeksi. Siinäpä poliitikoille ja poliisille haastetta.

Lähde: Sebastian Tynkkynen / blogi, Sosiaalinen media

Kirjoita kommentti

Please enter your comment!
Please enter your name here