Unkarin valtiosihteeri: Kotoutus epäonnistunut, maahanmuutto vaarallista

Unkarin valtiosihteeri Bence Retvari pitää maahanmuuttoa vaarallisena. Esimerkeiksi hän poimii leviävät taudit, jotka jo aikaa sitten saatiin poistettua mantereelta, sekä kalliit kotoutuskustannukset, joilla ei saada aikaan haluttuja tuloksia.

Retvarin mukaan maanosasta jo aikaisemmin hävitettyjä tauteja on todettu uudelleen Maltalla, Italiassa ja Saksassa. Saksalaisen Robert Koch -instituutin mukaan hepatiitti B ja tuhkarokko ovat valtaamassa jalansijaa. Sairaudet ovat lisääntyneet 300 prosentilla.

Syfilis ja malaria ovat lisääntyneet 200 prosentilla. Tuntemattomista lähteistä tulevien tautien osuus on noussut 14:stä peräti 26:een prosenttiin.

Retvarin mukaan ”siirtolaispassin” käyttöönoton myötä EU on alkanut näyttää vihreää valoa miljoonille laittomille ja sosiaaliperäisille siirtolaisille, mikä lisää Eurooppaan kohdistuvia uhkia.

Retvari painottaa, että maahantuontiin ja kotoutukseen sijoitettu raha tuottaisi enemmän, jos sama raha sijoitettaisiin pakolaisiin, jotka ovat asutettuina omien alueidensa lähistölle.

Retvarin mukaan Hungary Helps -ohjelman avulla koteihinsa uudelleen sijoitettaviin irakilaisiin kohdennettu raha on auttanut tuhansia ihmisiä aloittamaan elämän uudelleen kotimaassaan.

Retvari sanoo, että tämä on oikea tapa aidosti auttaa – ei se, mitä ”tekopyhä Bryssel haluaa tehdä”.

Lähde: The Hungary Journal

Kirjoita kommentti

Please enter your comment!
Please enter your name here