USA rahoittaa Helsingin hämäräperäistä hybridikeskusta puolella miljoonalla

LiquidLibrary

Helsingissä toimiva hämäräperäinen ”Hybridiosaamiskeskus” saa USA:n ulkoministeriöltä lähes puolen miljoonan euron rahoituksen, USA:n suurlähetystö ilmoittaa. Rahoituksen tarkoituksena on kuulemma lisätä valmiuksia ”vihamielisten vaikutusoperaatioiden tunnistamiseen ja niihin reagoimiseen”. Mitä tällä tarkoitetaan, on täysin hämärän peitossa, koska salaperäinen hybridikeskus ei kerro itsestään mitään, sen toiminta on täysin salaista ja sen työntekijöillä on täydellinen syytesuoja. Tämä viittaisi siihen, että Hybridikeskuksen toimenkuvana on laittomuuksien tai jopa rikosten tekeminen. Hybridikeskus siis sopii melko huonosti suomalaisen avoimen hallintokulttuurin periaatteisiin.

Valtiopäiväneuvos ja demariveteraani Mikko Elo on analysoinut Facebook-sivullaan Hybridikeskuksen tehtäviä tarkemmin. Elon mukaan Hybridikeskus on perustettu toteuttamaan psykologisia ja väkivaltaisia operaatioita, joiden tarkoitus Elon mukaan on mm. estää sotilasliitto Naton arvostelu ja kerätä tietoa keskuksen toiminnan arvostelijoista. Myös eduskunnan suuren valiokunnan pääsihteeri Peter Saramo on  Facebookissa kiinnittänyt huomiota siihen, että Hybridikeskuksen tehtävä on määrittelemätön ja keskuksen työntekijöillä on täydellinen syytesuoja, mikä on Suomessa täysin uutta ja ainutlaatuista.

”Pahinta hybridikeskuksessa on se, että esim. suomalaisilla ei ole mitään mahdollisuutta tietää, kehen keskus kohdistaa hyökkäyksensä ja miten sen toiminta näkyy vaikkapa somessa, mediassa ja eduskunnassa. Kettu on päästetty kanatarhaan, on liian laimea vertaus tähän. Luovutetaan siis päätöksenteko maanalaisille salaseuroille, kuten 1917 ja 1930-luvulla tehtiin sodan saamiseksi aikaan”, Mikko Punkari kirjoittaa Elon Faceook-sivuilla.

Elo kertoo Facebook-sivuillaan, että Hybridikeskuksen avajaisiin osallistunut Punkari oli seurannut siellä silloisen valtioneuvoston viestintäjohtajan Markku Mantilan esitelmää. Mantila oli kalvoilta esittänyt Hybridikeskuksen keskeisiksi tehtäviksi mm. ”estää NATO-vastainen tiedottaminen, estää poliittisen vallan arvostelu ja negatiivinen vaaleihin vaikuttaminen, estää Venäjän tiedotustoiminnan vaikuttaminen sekä yleensä järjestäytymättömän median toiminta, kerätä tietoja keskuksen intressien vastaisista toimijoista, sekä olla asiantuntijana alan oikeudenkäynneissä”.

Tuskin on sattumaa, että samainen Markku Mantila on sittemmin siirtynyt suoraan NATO:n palvelukseen Suomen ulkopuolelle Latviaan, missä toimii NATO:n iso vakoilu- ja diversiokeskus. Myös monet muut suomalaiset, erityisesti Yleisradion toimittajat, siirtyvät mielellään suoraan NATO:n sotilasorganisaation palvelukseen sen jälkeen, kun ovat levittäneet vuosia NATO:n vihapuhetta toimittajana esiintyen. Onko se jonkinlainen palkintovirka?

Joka tapauksessa Suomen maaperällä toimii salainen organisaatio, joka kerää meistä tietoa, puuttuu yhteiskuntaan ja politiikkaan haluamallaan tavalla ja hyökkää tarpeen vaatiessa väkivaltaisesti yksittäisiä ei-toivottuja ihmisiä ja toisinajattelijoita vastaan. Vastuuseen ei saada ketään, koska keskuksen työntekijöillä on syytesuoja, keskukseen ei saa tehdä kotietsintää eikä keskuksen työntekijöitä saa edes tuomita oikeudessa.

Kun suomalaisista ylivoimainen enemmistö vastustaa NATO-jäsenyyttä, on selvää, että Hybridikeskuksen tulilinjalla on enemmistö suomalaisista.

 

 

 

 

 

 

4 KOMMENTIT

 1. Mantila oli Valtioneuvoston viestipäällikkö kun kansaa johdettiin harhaan: äänestäjille kerrottiin jotain sellaisia tarinoita että ”Ministeri Jussi olisi päättänyt” aiesopimuksista (muiden valtioiden kanssa).

  Todellisuudessa ministeriö ei olisi saanut päättää niistä, koska ne eivät ole poliittisesti vähäisehköjä sopimuksia.

  Samaan aikaan kun hallinto kusetteli äänestäjiä, niin Mantila oli myös Suomen propagandan vastaisen iskuryhmän pomo. Ja sen arvostelu näytti kohdistuvan juuri niihin jotka toivat kusetusta esille.

  Se että kyseiset sopimukset eivät ole olleet poliittisesti vähäisehköjä on helppo päätellä vaikka Sinisten nykyisestä kannatuksesta.

  Viiden ministerin ja 18 kansanedustajan sinisille ennuste ei lupaa hyvää. Sen mukaan puolue ei saisi yhtään kansanedustajaa ensi kevään vaaleissa.

  https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4005200-uusi-eduskuntavaalien-paikkaennuste-julki-neljanneksi-suurimman-puolueen-paikasta-armoton-kisa

  Ministeriön valtaoikeudet:

  Perustuslakivaliokunta on katsonut lausunnoissaan ( PeVL 7/2005 vp, HE 1/1998 vp, s. 132/II,
  PeVL 27/2004 vp, s. 3, PeVL 33/2004 vp, s. 6/I), että ministeriölle voidaan osoittaa asetuksenantovaltaa
  lähinnä teknisluonteisissa sekä yhteiskunnalliselta ja poliittiselta merkitykseltään vähäisehköissä asioissa.

  Ministeriön päätökset ovat hiearkiassa vielä alempana kuin ministeriön asetukset, joten päätöksillä saisi päättää vain vielä pienemmistä asioista kuin asetuksella

  Lainkirjoittajan opas

  Valtioneuvoston ja ministeriön välistä
  toimivallan jakoa on kuvattu hyvin voimassa olevassa lainkirjoittajan
  oppaassa. Sen mukaan ministeriölle voidaan osoittaa asetuksenantovaltaa
  yhteiskunnalliselta ja poliittiselta merkitykseltään vähäisemmissä
  asioissa sekä selvästi teknisluonteisissa ja toimeenpanoa koskevissa
  asioissa.

  Lainkirjoittajan opas

  http://lainkirjoittaja.finlex.fi/13-saadosten-lajit-ja-saadostaso/13-4/

  ”merkitykseltään vähäisehköissä asioissa”

  PERUSTUSLAKIVALIOKUNNAN LAUSUNTO 7/2005 vp

  Hallituksen esitys laeiksi tekijänoikeuslain ja

  rikoslain 49 luvun muuttamisesta

  Ehdotus ei siksi ole hyvin sopusoinnussa

  perustuslain 80 §:n 1 momentin sen

  lähtökohdan kanssa, jonka mukaan ministeriölle

  voidaan osoittaa asetuksenantovaltaa lähinnä

  teknisluonteisissa sekä yhteiskunnalliselta ja poliittiselta

  merkitykseltään vähäisehköissä asioissa

  (HE 1/1998 vp, s. 132/II, PeVL 27/2004 vp, s.

  3, PeVL 33/2004 vp, s. 6/I).

  https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/Lausunto/Documents/pevl_7+2005.pdf

 2. Väite: Britannian hallitus rahoittanut somesotaa oppositiota vastaan
  https://vastavalkea.fi/2018/12/12/vaite-britannian-hallitus-rahoittanut-somesotaa-oppositiota-vastaan/
  ”Skotlantilainen Sunday Record -lehti uutisoi, että sen sisarjulkaisu Sunday Mailille vuodetut dokumentit paljastavat Britannian ulkoministeriön rahoittaneen järjestöä, joka on masinoinut somehyökkäyksiä Britannian työväenpuolueen johtajaa Jeremy Corbyniä (kuvassa yllä) vastaan.”

  Toimiiko myös hybridikeskus vahvistaakeseen porvarihallinnon ja erityisesti Suomea Natoon ajavan Kokoomuksen etuasemaa? Esim. Rinnettä ja SDP:tä sekä Halla-ahoa ja Perussuomalaisia vastaan käydään armotonta infosotaa Suomen maaperällä valtamediassa ja netissä.

 3. Pikku rahoitus. USA on rahoittanut ilmastonmuutostutkimusta siitä lähtien, kun öljyn hinta nousi yli kaksinkertaiseksi 1972. 1995 rahatuki ilmastotutkimukseen oli jo 1,5 miljardia dollaria vuodessa. Kun jälleen öljyn hinta alkoi kohota hintä nousi 2 miljardiin 2009.
  Hyvin käytetyt dollarit dollarit nostivat ilmastokohun ja öljyn hinta on pysynyt alhaalla, kun kulutus on vähentynyt. USA käyttää maailman öljystä 20% ja on hyötynyt 100 kertaiseti sijoituksistaan. Ilmastotalkoisiin ei ole rahaa sijoitettu EU:n tapaan eikä sitouduttu mihinkään ilmastosopimuksiin. https://proxy.duckduckgo.com/iu/?u=https%3A%2F%2Fwattsupwiththat.files.wordpress.com%2F2009%2F07%2Fclimate_money.png&f=1
  Jotain hyötyä odotettaneen pikku sijoituksestakin.

 4. vARMAAN UUTISEN OLI TARKOITUS SANOA, ETTÄ USAA HALLITSEVAT SIONISTIT RAHOITTAVAT KESKUSTA! NYT IHMISILLE TULEE KUVA ETTTÄ USAN KANSALAISET RAHOITTAVAT! USAA HALLITSEE JUUTALAISET TOTAALISESTA!!

Kirjoita kommentti

Please enter your comment!
Please enter your name here