Vantaalla joukkotappelu – lue kaksi versiota tapauksesta

Poliisi tiedottaa:

Vantaalla Liesitorin nuorisotila Arkissa syntyi joukkotappelu lauantai-iltana. Konflikti syntyi, kun alle kahdeksantoistavuotiaille tarkoitettuun tilaisuuteen oli tullut myös jo kahdeksantoista täyttäneitä nuoria. Paikalla olleet kaksi järjestyksenvalvojaa yrittivät saada tilannetta haltuunsa ja käyttivät siinä yhteydessä myös pippurisumutetta. Tämä ei tilanteessa riittänyt, vaan tilannetta rauhoittamaan saapui myös yhteensä kahdeksan poliisipartiota. Usea tappeluun osallistuja sai tilanteessa lieviä vammoja ja altistui pippurisumutteelle.

Tilaisuus keskeytettiin ja poliisi otti rikoksesta epäiltynä kiinni useita henkilöitä.

Facebookissa illan tapahtumia kuvataan näin:

Lähteet: Poliisi, Facebook

 

14 KOMMENTIT

 1. Kurdit siis pyörivät kaikkein alimman pohjasakan kanssa.Ei ihme että ovat niin väkivaltaisia.

 2. jos tämä fb kertomus on totta, niin on jukoliste kohta sisällissota……puhumattakaan poliisien kertomuksesta….ziisus, kiitos taas hienojen päättäjien..lisää kultamunia, lisää vaan…monikulttuuriisuutta…ziisus

 3. Kommentoin IL kommentti osioon äsken, että monikulttuurisuus on rikkaus, ei mulla muuta. Ja hups keikkaa, katoin hetken päästä uudestaan ni olikin poistettu kommentointi mahollisuus.

 4. Kirotut, kirotut valehtelijat, jos FB kirjoitus on totta, niin nuo valehtelevat mediasiat on kertakaikkiaan saatava vastuuseen. Hemmetin paskahousut. Pitäis varmaan kohta pyytää apua jostakin vapaasta maasta, että julkaisevat nämä uutiset, kun roistot, nuo globalistikommunistit pimittävät tietoa kansalaisilta. On nostettava syyte pimittäjiä vastaan oikeudessa, minä ainakin olen mukana, jos tämä kirjoitus pitää paikkansa.

  • Poliisi on tässä merkittävässä asemassa myös tiedotuksen osalta. Poliisin henkilöstö toimii kuitenkin poliisin ylijohdon määräysten mukaisesti. Poliisin ylijohtoon tulisi saada johto, joka ei noudata poliittisia mielipiteitä, vaan toimiin lain mukaisesti. Laissa on määräyksiä, mitä tietoja poliisi ei saa paljasta, joten jää poliisijohdon tulkittavaksi mitä kerrotaan. Nyt on päätetty, ettei maahantulijoiden rikoksista kerrata, ne paljastuvat yleensä vasta, kun joku kertoo oikeuden päätöksistä nettimedioissa.

   • tai kelaa sitä tosiseikkaa että ne nuoret jannut oliki iha suomalaisia eikä mitään salailua oo tapahtunut, tää on taas tätä ”bush did 9/11” dildoilua. kaikkea ei tarvi pakottaa mamujen syyks

 5. Tulemme näkemään tästä tapauksesta vielä kolmannenkin version, kun kaikkitietävä ja tinkimättömän rehellinen Husu kertoo, kuinka lauma rasistisia suomalaisnuoria (niitä perussuomalaisten lapsia) hyökkäsi yksinäisen somalipojan kimppuun ja kuinka tuo Dindu Nuffin nyt makaa koomassa sairaalassa samalla kun hänen perheensä selvittää kuinka suuret korvaukset he voisivat saada.

  • Älä syytä USAa, kyllä suurempi ongelma on EUssa ja sen k-päisillä päättäjillä kuten Jean-Claude ja Pikaliima mainos Merkel itä-Saksasta ? lisäksi meidän paikalliset dorkat

 6. Ensimakua maamme tilasta, mutta tulee olemaan paljon pahempi. Päättäjät antavat tämän tapahtua. Toivottavasti kansannousu tapahtuu pian. Ennenkin on lähetty…

 7. Jokainen rikoksen tehnyt palautettava samantien. Ilman mitään suukopua. Tätä maata on rakennettu tuskalla ja verellä vapaaksi, tasa-arvoiseksi ja turvalliseksi paikaksi. Jotka sitä eivät osaa kunnioittaa vaan käyvät lahjan antajan lasten kimppuun ei ole edes nimeltä kutsumisen arvoisia. Asiasta tehtävä nopeasti päätöksiä. Valvominen ei ole ratkaisu.

 8. Nyt on kiireesti tartuttava näiden maahantunkeutujien oikeuksiin ja kaikkeen muuhunkin mitä pitää julkaista. Historia toistaa itseään. Vastapuoli vaan on toisesta tai toisista kulttuureista. Hyvin moni on samaa mieltä. Odottaminen mutkistaa asioita.

Kirjoita kommentti

Please enter your comment!
Please enter your name here