Video: Kurdien mielenosoituksessa hyökättiin poliisin päälle – Poliisi turvautui sähkölamauttimeen

Kurdit osoittivat mieltä Helsingin Narinkkatorilla lauantai iltapävällä.

Helsingin poliisilla oli täysityö pitää mielenosoittajat hallinnassa, poliisilla oli varattu mielenosoitukseen runsaasti miehistöä ja poliisihevoset oli myös tuotu paikalle.

Poliisi turvautui sähkölamauttimeen mielenosoittajan raivokkaan riehumisen takia. Videolla nähdään miten neljä poliisi miestä ei saa mielenosoittajaa hallintaan ilman sähkölamautinta.

Poliisin mukaan ketään ei mielenosoituksessa otettu kiinni. Poliisin arvion mukaan mielenosoitukseen osallistui noin 300 henkilöä.

Juha Korhonen

17 KOMMENTIT

 1. neljä tinanappia yhden kurdin lamauttamisessa, eikä yhtään kiinniotettua? mutta kun pottunokka kuvaa kännykällä jo viedään putkaan, ei oiken stemmaa tämä polpon kiinniotot, aina on pottunokkien vika, oliko nytkin? panua vietiin putkaan kuten junes kaveriakin edestakaisin vaikkei mitään tehnyt..stadin polpo on ihan pihalla….

 2. Olen samaa mieltä. Muutoin ei ois voinut hoitaa mut mitenkä selustan turvaaminen? Kukaan ei turvannut tekijöiden selustaa.

 3. Erdogan oli Helsingissä? Mikä viiraa kurdeilla päässä jos kuvittelevat, että Erdogan on Helsingissä.

 4. On ne kovia tyyppejä, osoittavat mieltä ja riehuvat…suomessa😳 mitähän ne kuvittelee tuolla voittavan toiselta puolen maapalloa🤣 eikö niiden kuuluisi mennä sotimaan maansa puolesta sinne missä se sota on? Eivätkö uskalla mennä puolustamaan maataan vaan riehuvat täälä (turvassa) sensijaan missä ei ole mitään tekemistä koko sodan kanssa. Ei jatkoon 👎

 5. Tavallinen tomppelikin näkee, miksi arabimaissa valtaa pitää diktaattori. Irakissa ja Libyassa oli rauhallista ja sopuisat olot. Näillä diktaattorilla oli kuitenkin halu käyttää öljytuloja omien maittensa hyväksi ja myydä öljyä ilman dollarisidonnaisuutta. Ja sehän ei sopinut, siten järjestystä pitävät diktaattorit tuli juonia pois suosiosta ja sitten tappaa.
  Kyllä poliisin tulisi näyttää, että poliisia ei vastusteta. Poliisijohtaja Kolehmainen taitaa olla kuitenkin poliitikkojen kaulapannassa, näyttääkin vähän sellaiselta. Toisin kuin Paatero. Lukekaa ihmeessä Paateron kirja ”Sisäinen turvallisuus horjuu” ja vaatikaa poliisinjohdon olevan asiallinen eikä polpo. Saakohan nytkin etälamautinta käyttänyt poliisi huomautuksen poliisijohdolta.

 6. Tossa näkee taistelijat, Suomen poliiseja 4 yhtä vastaan, ja tarvittiin lamautinta myös, ennenkuin tokeni. Näitä on paljon jo Suomessa

 7. Ihmettelen kovasti, mitä hemmettiä se hyödyttää täällä mellakoida jos Turkki ja Syyria käy sotaa? Paljonko se hyödyttää siellä sotaa käyviä?

 8. ÄÄLIÖ LAUMA taas kommentoimassa! ENsinnäkin vapaamuurarit haluavat kaaokset joita käskyttää kansainvälinen juutalaisuus! Ja polpo eli suomen poliisi on atonkultin palvelija eli eliitin ja eikä ikinä ole mitään muuta ollutkaat! VITUN TYHMÄT GOJIMIT!

 9. Josko Ohisalo välillä ottaisi kantaa ihan kotimaisiin asioihin, mutta kun ei. Miksi muuten täällä oli kurdimielenosoitus? Eikö sitä pidä osoittaa siellä mieltään missä ongelma on?

 10. Poliisi joka videolla työnnettiin selälleen otti lamauttimen esille ja käytti sitä tätä hyökkääjää kohtaan jottei joutuisi uudestaan väkivallan kohteeksi.
  Neuvot, kehoitukset ja käskyt eivät tehonneet.
  Lamaannuttimen avulla poliisi sai virkatehtävänsä hoidettua.
  Mitä tässä on selvittämistä tai tutkimista?
  Lamaannutinta käytetään kentällä päivittäin.
  Ei niistä mitään tutkintaa seuraa.
  Ei ehdittäisiin tutkia vihapuhe ja kiihottamisia jos jokaista lamaannuttimen / pampun/ OC:n käyttöä pitäisi tutkia.

 11. Sitä ihmettelen että anarkistit saa huudella ihan vapaasti natsit siat, eikä oo rasismia mutta jos huutaa ählämiksi tai neekeriksi niin johan on rasisti🤔

Kirjoita kommentti

Please enter your comment!
Please enter your name here