VIDEO: MV oikeudenkäynnissä ”vastuullisen” median edustajat jatkoivat öykkäröintiä!

Käräjäoikeudessa käsiteltiin vuosi sitten MV-lehden tapausta, jo silloin oli täysi kaaos oikeussalin ulkopuolella ja sama jatkui hovioikeudessa.

”Vastuullisen” median edustajat, Yle, MTV, HS, IS, IL olivat paikalla hovioikeudessa missä aloitettiin käsitellä MV-lehteen liittyvää oikeudenkäyntiä. Toimittajien käytös oli ala-arvoista myös tällä kertaa. Vuosi sitten käräjäoikeudessa toimittajat tönivät jopa syytettyjen omaisia salin ulkopuolella, hovioikeudessa toimittajat eivät sentään enään käyneet ihmisten päälle, tällä kertaa toimittajat tyytyivät huutelemaan ihmisille halventavasti.

Yksi huutelun kohteeksi joituneista oli Reformi studion Panu Huuhtanen, jota toimittajat yrittivät ajaa pois kuvaamasta tapahtumia oikeussalin ulkopuolella.

Tapahtuman videosta selviää kuinka toimittajat hysteerisesti koittavat maalittaa Huuhtasta häiriköksi, vaikka Huuhtanen kuvaa haastatteluja siinä missä muutkin mediat ja antaa haastattelun edetä omalla painollaan.

Video tapahtumasta

Juha Korhonen

13 KOMMENTIT

 1. tässä sen näkee, oikea media, ovat puniikkihallituksen räkättirastaita , juoksupoikia. ihan rupusakkia, ei mitään tekemistä oikeudenmukaisella journalismilla, nämä ovat heti listalla kun valtiovalta vaihtuu…..ja se vaihtuu. ei kansa katsele tällaista hourimista..

 2. TEATTERIOIKEUDENKÄYNTI.

  Iljan Espanjan yritystä, joka hallinnoi MV lehteä ei edes kutsuttu oikeuteen, ei nyt eikä käräjäoikeudessa. Kuulemisvirheet johtaa AINA tuomion kumoamiseen, jos siihen vedotaan.

  ILJA KÄRÄJÄOIKEUDESSA TUOMIOSTA S.20:

  MV-lehteä ei ollut hallinnoinut suomalainen vaan espanjalainen yritys.

  Yle on asianomistaja jutussa, samoin Jessi on Ylen toimittaja ja asianomainen. Ei kestä päivänvaloa, ettei Iljan firmaa kutsuttu.

  Juttu kaatuisi IHAN HETI, jos Ilja tuohon puutteeseen vetoisi.

  MINILEX:

  Prosessin edellytyksillä tarkoitetaan prosessisoikeudessa niitä asioita, joiden tulee aina toteutua kun asioita käsitellään tuomioistuimessa. Kun kyse on vahingonkorvausasiasta joka koskee korvausvastuuta työ- tai virkasuhteessa, oikeudenkäyntiin liittyy prosessin edellytyksiä siten, että tiettyjä tahoja on aina kuultava asian käsittelyn aikana.

  Vahingonkorvausoikeudessa pääsääntönä on, että kun vahingon on aiheuttanut työntekijä tai virkamies, tämän henkilön työnantaja tai julkisyhteisö vastaa alaisensa aiheuttamasta vahingosta. Täten on siis tavallista, että vahingon kärsijän vastapuolena korvausasian oikeudenkäynnissä on kyseinen työnantaja tai julkisyhteisö. Työntekijä tai virkamies voi olla itse oikeudenkäynnissä vahingon kärsijän vastapuolena silloin, kun työntekijä on aiheuttanut vahingon tahallisella teolla ja virkamies on aiheuttanut vahingon julkisen vallan käytön yhteydessä.

  Silloin kun vahingon aiheuttajan korvausvastuu määräytyy työnantajan ja työntekijän vastuunjakoa koskevien säännösten perusteella, tai vastaavasti julkisyhteisön ja virkamiehen vastuunjakoa ohjaavien säännösten perusteella, sille osapuolelle jota tämä vastuunjako koskee mutta jota ei ole haastettu vastaajaksi korvausasiaan, on varattava tilaisuus tulla kuulluksi.

  https://www.minilex.fi/a/vahingonkorvausoikeudenk%C3%A4ynnin-edellytyksi%C3%A4-kuuleminen

  YLELLÄ ON LÖYSÄÄ RAHAA ?

  Käräjäoikeuden tuomiosta:

  Asianomistaja Aro on vaatinut, että Bäckman velvoitetaan korvaamaan hänen
  oikeudenkäyntikulunsa 65.744,60 eurolla.

  Aro on vaatinut, että Janitskin velvoitetaan korvaamaan hänen
  oikeudenkäyntikuluinaan 32.131,76 euroa.

  MV-juttu:
  Aro oli oikeudenkäynnin ydin, ja tiettävästi verovaroin ylläpidettävä Yle oli maksanut ylioppilaspohjalta toimittajana toimivan Aron massiiviset asianajajapalkkiot ennen palkkioiden siirtämistä tuomittujen vastuulle.

  https://mvlehti.net/2019/03/07/ylen-nato-mannekiini-jessikka-aro-jai-ilman-ihmisoikeuspalkintoa-solvasi-trumpia/

  Ajatelkaa paljonko veronmaksajille maksaa jos juttu käydään alusta uudelleen ? YLELLÄ löysää ???

 3. Tuollanen käytös ei ole normaalia. Entä jos YLELLÄ on jotain salattavaa ??

  ILJAN AIKAJANA

  1. VALESYYTTEET LOKAKUU 2016 ( Syyttäjä Wendorff )
  2. VALETUOMIO 6.10.2016 ( Syyttäjä Wendorff )
  3. VALE EU-ETSINTÄKUULUTUS LOKAKUUSSA 2016 ( Syyttäjä Wendorff )
  4. VALE KANSAINVÄLINEN ETSINTÄKUULUTUS 2017 ( Syyttäjä Hämäläinen, Oikeusministeriö )
  5. VALE INTERPOL ETSINTÄKUULUTUS ( KPR-Interpol)
  6. ANDORRAN TUOMIOISTUIMEN VALELUOVUTUSPÄÄTÖS LOKAKUUSSA 2017
  7. ANDORRAN KORKEIN OIKEUS PÄÄTTI ILJAN LUOVUTTAMISESTA SUOMEEN MAALISKUUSSA 2018 ( Valeluovutuspäätös )
  8. VALESYYTTEET HUHTIKUU 2018 ( Syyttäjä Hämäläinen )

  VALESYYTTEET ( samat valesyytteet ollut koko ajan vuodesta 2016).
  23.04.2018
  4) Törkeä kunnianloukkaus 19.5.2015-2.9.2016, Suomi

  Janitskinin epäillään MV-lehti -nimisen verkkojulkaisun sisällöstä vastaavana esittäneen MV-lehden sivuilla useissa eri artikkeleissa Yleisradion toimittajaa Jessikka Aroa koskevia valheellisia tietoja tai vihjauksia jotka ovat olleet omiaan aiheuttamaan Arolle vahinkoa tai kärsimystä taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa tai muulla tavoin halventaneen tätä. Artikkeleissa Aron on muun muassa kuvattu olevan ”tuomittu huumerikollinen”, kovien huumeiden pitkäaikainen käyttäjä” ja ”convicted drug dealer”. Menettely on ollut omiaan aiheuttamaan Arolle suurta kärsimystä ja se on ollut kokonaisuutena arvostellen törkeää.

  https://mvlehti.net/2018/04/23/naista-epailyista-rikoksista-ilja-janitskin-on-ollut-vangittuna-yli-8kk-12-kohtaa-perusteluineen/

  1.

  99 % jotka lukevat syytteet ymmärtävät että kyse olisi siitä, että Jessin saama huume tuomio olisi valhetta ja tätä valhetta olisi levitelty. Myös Ilja ymmärsi syytteet väärin ainakin 2,5 vuoden ajan.

  2. Todellisuudessa rikoslain tulkinnan mukaan myös OIKEAN tiedon levittäminen voi olla halventamista ja tästä oli OIKEASTI KYSYMYS JESSIN TAPAUKSESSA:

  Hallituksen esityksen mukaan ( HE 19/2013 ) mukaan. ” Esimerkiksi vanhan rikoksen perusteeton esiintuominen saattaa merkitä halventamista. ”

  • Iljan kannattaisi vaatia käräjäoikeuden tuomion purkamista, koska syytteet johtaneen harhaan. Samoin syyttäjän jääväämistä. Juttu kaatuisi taatusti kun esittäisi tuon.

   Eiköhän yhtä miestä ole jo tarpeeksi kiusattu!

 4. Tää ylen noita-akka yritti saada Panun lopettamaan tän kuvaamisen huutamalla poliisia paikalle.

 5. Hyvin on laitettu häirinnät päälle oikeustalolla ku jatkuvasti tökkii, no kieltämättä oli kyllä ihan odotettavissakin.. Ja hyvinhän tossa tulee juurikin näiden alpakka medioiden asia esiin sekä tän täysin sairaan Huumosen asia.. Sitä päivää odotellessa että tää Huumonen ja Aro istuu syytettynä tuola oikeudessa.. Toivottavasti nämä kaks akkaa sairastuu vakavasti ja tulisi kärsimään lopun eläämäänsä nii voisin sano että Karma hoitaa kun ei suomen valvovat elimet tee mitään..

  • Se voisi olla hyvä alku jos Ilja kaataisi huomenna syytteet yllä mainituilla perusteilla

 6. Eiköhän toi Jessi itse aloittanut tätä muiden henkilöiden vanhojen rikosten esiintuomista, minkä vastaukseksi sitten hänen oma rikollinen menneisyys kaivatiin esiin. Jessika voisi olla kohtelias ja reilu, avaamalla keskustelun sanomalla, että ”jah olin silloin vähän hurjastelija, käytin kovia huumeita ja välitin muillekin, pyydän tätä yhdeiskunnalta nyt anteeksi, olen oman tuomion kärsinyt ja se on menneisyys. Yritän tulevaisuudessa kovalla trollimetsästyksellä ja tutkivalla objektiivisella journalismilla puhdistaa oman maineen. En myöskään koskaan lähtee kertomaan toisista kansalaisista pahaa jos itse olen vielä huonompi ihminen.” Odottelen innolla. Häntä puolustavat voisi vain vartin nurkassa häpeäpostissa seisoa ja se olis siinä.

 7. Nevadalaisessa tuomioistuimessa syytettyinä maanpetoksesta – rangaistuksena teloitus: Hillary Clinton, Barack Obama, George Bush (x2), George Soros, John McCain, John Kerry, Condoleeza Rice, jne.

 8. Miten tämä liittyy asiaan ja missä lähdeviittaus? Aikamoinen oikeudenkäynti. Et varmaan yhtään lisännyt omia tai kaverin tunnepohjalta vetämiä faktoja?

Kirjoita kommentti

Please enter your comment!
Please enter your name here