Wiik: ”Miten meni omasta mielestäsi, oululainen poliisi?”

Asyl-liikkeen oululainen kaupunginvaltuuston varavaltuutettu Tiina Wiik kysyy aiheellisesti keskustan valtuutetulta Twitterissä, ”miten meni”.

Poliisin ammatin omaava, keskustan valtuutettu Lauri Nikula puolusteli aikaisemmin Oulussa järjestettyä Esikoto-hanketta, jossa turvapaikanhakijoita vietiin lasten pariin.

Hankkeessa oli mukana Wiikin mukaan ainakin kaksi Ouluun tullutta turvapaikanhakijaa, jotka ovat nyt epäiltyinä pikkutyttöjen raiskauksista ja seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Wiik kirjoittaa Twitterissä: ”Laurin vapaa-ajan aktiviteetteihin kuuluu vaania tuhmaa puhetta maahanmuuttajista Kiimingin puskaradiossa ja poliisin auktoriteettia hyödyntäen uhkailla ihmisiä ihan laillisista puheista.”

Mitä vastaa Nikula?

Lähde: Twitter

7 KOMMENTIT

 1. Siis aikuisia miehiä viety lasten keskelle. MIKSI? MIKSI? MIKSI?

  Nehän olisi pitäny viedä johonkin äijäporukan grillijuhliin jossa ensin syödään makkaraa ja juodaan olutta.
  Sitten mennään saunaan ja juodaan olutta.
  Välillä kieriskellään lumihangessa.
  Sitten juodaan viinaa.
  Syödään lisää makkaraa ja juodaan olutta.
  Taas saunotaan ja juodaan viinaa.
  Sitten huudetaan kuorossa, wellcome to finland Ibrahim, Mohammed ja Jussuf!

 2. 3 ratkaisevaa sanaa: Minun tietojeni valossa.

  Aina ensin jonkun viattoman on kuoltava tai vammauduttava loppuiäkseen ennenkuin nämä toisten rahojen jakelijat ja ”hyvät ihmiset” pystyvät ottamaan vastaan mitään tietoa, jota normaalit ihmiset ovat yrittäneet jakaa vuosien ajan. Sitten kun vihdoin on saatu tietoa, olisi aika tehdä sen tiedon valossa oikeita johtopäätöksiä. Se on tietenkin näille vielä vaikeampaa, suorastaan abstraktia ja normaali-ihmisten on täysin turhaa odottaa mitään positiivisia lopputulemia tästä prosessista.

 3. Esikoto hankkeen tukijat tekevät varmasti omat johtopäätöksensä kyvykkyydestään toimia kunnanvaltuuston päätöksen teossa.

Kirjoita kommentti

Please enter your comment!
Please enter your name here