Yleisradion ”toimittaja” Jessikka Aro jatkaa rikosilmoituksien tehtailuja

Kuva: Wikipedia.

Trolleja jahtaava Yleisradion ”toimittaja” Jessikka Aro jatkaa rikosilmoituksien tehtailuja.

Jessikka Aro on viime vuosina tehnyt lukuisia rikosilmoituksia mitkä ei ole johtanut esitutkintaan, onko tämä poliisin resurssien tahallista kuormittamista? Vain murto-osa rikosilmoituksista on johtaneet esitutkinnan aloittamiseen.

Jessikka Aro on tullut tunnetuksi valehtelustaan Venäjän trolleista ja Venäjän vaikuttamisesta taloudellisesti eri medioissa. Aro on väittänyt Venäjän rahoittaneen Suomessa toimineita medioita, Aro on puhunutruplasalkusta”. ”ToimittajaAro ei ole kuitenkaan koskaan näyttänyt toteen Venäjän rahoitusta. Trollitkin näyttävät olevan harhainen mielikuvituksen tuote, Aro ei ole tästäkään asiasta yhtään todistetta näyttänyt. Esimerkiksi MV-lehdestä Aro on väittänyt, että se olisi Venäjältä rahoitettu julkaisu, vuonna 2018 poliisi tutki MV-lehden käytössä olleet tilit ja merkkiäkään Venäläisestä rahoituksesta ei löytynyt.

Tällä kertaa Jessikka Aro kertoo rikosilmoituksesta Twitterissä seuraavasti

Jotkut eivät vielä tänäkään vuonna ole lopettaneet minua koskevaa mustamaalaustaan. Tiedoksi, että kirjoitin juuri uuden tutkintapyynnön poliisille epäillyistä rikoksista, niin teen myös tulevaisuudessa. Ja jos joku tarvitsee apua rikosilmoitusten teossa, jeesaan mielelläni!”

Jessikka Aron vainoaminen useita eri ihmisiä kohtaan on jatkunut jo useita vuosia, valehtelut Venäjän rahoituksesta ja perusteettomien rikosilmoituksien tehtailu on aiheuttanut ihmisille peruuttamatonta vahinkoa.

Nettiuutiset
Juha Korhonen

2 KOMMENTIT

  1. Ompa se vanhan ja väsyneen näköinen. Toisaalta, huumeet vanhentavat ihmistä ennenaikaisesti.

Kirjoita kommentti

Please enter your comment!
Please enter your name here